0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi ben bişeyi anlamadım Benim 3 bahçem var ve her birinde 6 şar ağaçtan 18 ağacım var. Benim ilk 10 a girdiğim her bir ağacım üzerindenmş hesaplanacak yoksa sadece 1 hakkımmı var? mesela ilk 10 a girmek için 18 kere şansımmı oluyor yoksa sadece 1 keremi oluyor? umarım anlatabilmişimdir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi ben bişeyi anlamadım Benim 3 bahçem var ve her birinde 6 şar ağaçtan 18 ağacım var. Benim ilk 10 a girdiğim her bir ağacım üzerindenmş hesaplanacak yoksa sadece 1 hakkımmı var? mesela ilk 10 a girmek için 18 kere şansımmı oluyor yoksa sadece 1 keremi oluyor? umarım anlatabilmişimdir. sorunu anladım bildiğim kadarıyla değerlendirme ağaç üzerinden yani 1 ağaç 1 şans 18 ağaç 18 şans ama tüm ağaçları aynı zamanda ektiğin için hepsi aynı anda büyüyo yani hergün 1 veya 2 ağaç dikersen kazanma şansın daha çok oluyo bence tabii ben hepsini bikerede diktim o ayrı bu fikir sonradan geldi ama tam bilmiyorum kesin bişi de demiyorum sora yanlış çıkmasın
saniyelik fark önemli diil ki ağaçlar her 24 saatte bir büyüyo yani 24 saat içinde diktiğin tüm ağaçlar aynı yaşta oluyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaniyelik fark önemli diil ki ağaçlar her 24 saatte bir büyüyo yani 24 saat içinde diktiğin tüm ağaçlar aynı yaşta oluyoaynı anda meyve verseler bile hepsinin aynı derecede olması mümkün değil. biri 15. meyve veren ağaç olduysa diğeri 16 olmak zorunda sonuçta.