0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar çok geç yüklenio sizdedemi öle olduevet bi ara benimde öyle oldu şimdi düzeldi arada oluyo öyle
arkadaslar çok geç yüklenio sizdedemi öle oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar çok geç yüklenio sizdedemi öle olduevet bi ara benimde öyle oldu şimdi düzeldi arada oluyo öyle Konuyla alakasız olacak ama İmzandaki internet olmuyo başka şifre var mı ?
ben bir türlü giriş yapamıyorum adobeair programını yükledim uygulamayı yükledim cappy logosunu tıkladığımda giriş yap üye ol var ama nedense üye ol dedigimde öylesine dönüyor üye falan yaptığı yok .
Ohhh be kurdum bahçemi biraz geç yükleniomuş ama çok güzel oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOhhh be kurdum bahçemi biraz geç yükleniomuş ama çok güzel oldutebrik ederim bu akşam geç yükleniyor biraz evet.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOhhh be kurdum bahçemi biraz geç yükleniomuş ama çok güzel oldutebrik ederim bu akşam geç yükleniyor biraz evet.teşekkürler bayağı bi geç yüklenio hatta nerdeyse kapatcaktım