Numune istemek için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine e-posta yazabilirsiniz..Bakalım gelecekmi
BEN YAZMIŞTIM AMA GÖNDERMİYORLARMIŞ BOŞUNA YAZMAYIN
arkadaşlar kopaş firması ne yazıkki numune yollamıyor bilginize
aa ben sansliyim galiba arkadaslar ben ablam adina istiyorum surekli ve gondereceklerini yazdilar butun bilgilerimi aldilar en kisa zamanda adresinize teslim edilir diye yazdilar size neden gonderemiyoruz dedilerki belki yogun talep olduysa ondan olabilir
aa ben sansliyim galiba arkadaslar ben ablam adina istiyorum surekli ve gondereceklerini yazdilar butun bilgilerimi aldilar en kisa zamanda adresinize teslim edilir diye yazdilar size neden gonderemiyoruz dedilerki belki yogun talep olduysa ondan olabilir
Arkadaşım sen numuneler gelince bize haber ver.Gerekeni biz yaparız.müşteri memnuniyeti önemlidir firmalar için.
Sayın Tüketicimiz,
Öncelikle kuruluşumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Firmamız 30 yılı aşkın bir süredir, kalite standartlarından ödün vermeden üretim yapmaktadır. Tüketicilerimizin markalarımıza olan güçlü sadakati kaliteli hizmetinin göstergesidir.
Bebek bakım ürünleri gibi bebek sağlığı ile doğrudan ilgili olan ürünlerimiz için, AR-GE ve üretim aşamalarında devamlı olarak uyguladığımız kapsamlı testler ve analizler, yıllardır tüketicilerimizin bize duyduğu güveni korumak adına hassasiyetle uygulanır. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan markamız; yıllardır anne ve bebeklerin beklentilerine istikrar, kalite ve başarı ile cevap veren konumumu sürdürerek korumaktadır.
Her zaman , “ müşteri memnuniyetini” öncelikli değerleri arasında tutan çalışma anlayışına sahip bir marka olarak; siz değerli tüketicilerimizin tüm taleplerini büyük bir hassasiyet ile değerlendirdiğimizi özellikle belitmek isteriz.
Yaygın dağılıma sahip ürünlerimizi en uygun şartlarda ve size en yakın yerlerden temin edebileceğinizi belirtirmek isteriz. Ürünlerimizle ilgili olarak her türlü bilgi, öneri ve yorumlarınızda sizinle irtibata geçebilmemiz için, aşağıda belirtmiş olduğumuz Dalin Tüketici hattı veya mail adresinden bize ulaşmanızı rica ederiz.
Saygılarımızla,
Dalin
Dalin Tüketici Hattı:0800 211 00 16
heryerde satılıyor gidin alın diyor açıkçası