Gönderen Konu: Adese: Calgon alın, Zuhal Topal ile yemeğe çıkın!  (Okunma sayısı 1251 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi diazem

• Global Moderator
  • Hero Member

Kampanya, 18 Şubat 2013-6 Mart 2013 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya dönemi boyunca Adese Kart ile Konya Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde bulunan Adese ve Adesem marketlerinden parasal toplamda Calgon markalı ürünlerden herhangi birinden/hepsinden en fazla alanlar (toplam tutarda en fazla alışveriş yapanlar) arasında yapılacak sıralama sonucunda ilk 40 kişiye 16 Mart 2013 tarihinde Zuhal TOPAL ile Konya Dedeman Otelde tek kişilik akşam yemeği hediye olarak verilecektir. Yemek menüsü kırmızı mercimek çorbası, avcı böreği, pilav eşliğinde sebzeli ve mantarlı piliç göğsü graten, kaymaklı ayva tatlısı, filtre kahve, çay ve bir meşrubattan oluşmaktadır. 18 yaşını doldurmamış olanlar kampanyaya katılamazlar. Katılımcıların Adese Kart kayıtlarındaki kişisel bilgilerinin; Kampanya konusu ürünlerden alışverişleri esnasında güncel, doğru ve tam olması gerekmektedir. Hediye almaya hak kazanan katılımcıların isimleri 9 Mart 2013 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin web adresinden ilan edilecektir. Adese Kartında telefon bilgisi olan müşterilerimiz aranarak yemek rezervasyonu yapılacaktır. Web adresindeki ilan duyurunun yapılmış olması hükmündedir. Teknik sebepler ilana ulaşılamamasından Adese sorumlu değildir. İlan tarihinden itibaren Adesenin belirlediği gün ve yerde yemek verilecektir. Belirtilen günde gelmeyen müşterilerimiz haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. Kampanya ürünlerinden yapılan alışverişlerin iadesi yapılmışsa, iade edilen tutarları kampanyadan kazananların tespiti esnasında toplam alışveriş tutarından düşülecektir. Aynı anda birden fazla katılımcının kampanya konusu ürünlerden aynı tutarda alışverişi olması durumunda; kampanya konusu ürünlerin içinde geçen fişlerin toplam tutarları dikkate alınacaktır. Fiş toplamlarının da aynı olması durumunda bilgisayar kayıtlarındaki alışveriş gün ve saatleri dikkate alınacaktır. Gün ve saat önceliği olan hak kazanacaktır. Bu kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır. Ayrıntılı bilgi için 444 0 237 veya 0800 211 81 12yi arayabilirsiniz.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Adese: Calgon alın, Zuhal Topal ile yemeğe çıkın!
« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2013, 23:19:17 »
Menü bile belli. Ben belki başka bişey yemek istiyorum :D

Çevrimiçi diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2013, 23:23:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Yav adese bunu neden yaptı anlamadım ki.Bunun yerine 5 iphone ile işi bitirebilirdi..

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2013, 23:28:15 »
Yav adese bunu neden yaptı anlamadım ki.Bunun yerine 5 iphone ile işi bitirebilirdi..
Adese mersindeki mağazaları kapadı ya benim için bitmiştir. Yaşasın kiler market  ;D

Çevrimiçi diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2013, 23:41:49 »
Sağolsun Makro istanbulu uyum yaptı adesede istanbulu kapatırsa şevke gelicem..Hatta kipa istanbul bursa ve ankaradan kapanırsa , buraya bide killer açılırsa bide carfur gelirse çok süper olucak  ;D

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2013, 00:01:38 »
Sağolsun Makro istanbulu uyum yaptı adesede istanbulu kapatırsa şevke gelicem..Hatta kipa istanbul bursa ve ankaradan kapanırsa , buraya bide killer açılırsa bide carfur gelirse çok süper olucak  ;D

Başka,

Bir yerlere söyle bize hava ve su' da vermesinler.   ;)
Bir kedi gördüm sanki. :)

Çevrimiçi diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2013, 00:17:57 »
2 dk hayal kurdurtmuycan demi :P

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 19 Şubat 2013, 00:20:26 »
O ne yahu 41 kişiyle yemeğe mi gidilecek düğün yemeği gibi. :)
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 02 Mart 2013, 17:47:09 »
o benle yemeğe çıksın :D

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 02 Mart 2013, 21:59:40 »
DiaZem senle yemeğe çıksam daha iyi :P