cok ii bir bejeweled delux oyuncusu olduğum için sole soyleyebilirim oyunu sureklı en alttan oynamak gerekıyo alttan oynadıkca üstten de kendisi sıralanıp puan verıo. bir de oyunu oynarken bi tane sekıl secip onu yoketmemeye bakın en son onu yokederseniz cok fazla oldugu için hem zamandan kazanıosunuz hem de daha cok puan verio.
oyunlardan kazananini daha görmedim stanttaki kız vermedi ama var numuneleri
bende kastım ama en fazla 5000 küsür yaptım.9000 imkansızzzzzzzzzzzz
Dün Boyner'de Clinic standına gidip numune ürünleri aldım. Sitesinde ve tv de gösterdiği gibi, 4 kullanımlık, yani iki günlük bakım ürünü. Tüm cilt tipleri için geçerliymiş.
Birde clinic seti hediye eden cosmopolitan dergisi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin a girip sevgili cosmı dergi hakkında e posta atanlarını yazısı deride yayınlanana gönderiyor adres telefon yazmayı untmayın benim bekli 10 ununcu oldu ama gelmedi sizde deneyin şansınızı cosmo kızıyız sizden çok şey öğrendik gibi yazanlar yayınlanıyo hep hediyeler süper ötesi
Dün Boyner'de Clinic standına gidip numune ürünleri aldım. Sitesinde ve tv de gösterdiği gibi, 4 kullanımlık, yani iki günlük bakım ürünü. Tüm cilt tipleri için geçerliymiş.
bende bugün sevil parfümeriden istedim ve aldım
bende bugün sevil parfümeriden istedim ve aldım 
samsunda varmıdırki standları bunların ben bilmiyorum..dogru düzgün parfümeri bile yok ki burda yaaa:(
kozmetik ürünleri satan mağazalar yokmu vardır ya aklına gelmiyordur şimdi
burada birsürü avm var hepsinden isteyip beleşe getirmeyi planlıyorum

çok kötüyüm ya