Ben de yaptım 25.40 tl'lik alışveriş ama fişi dalgınlıkla atmışım. Fişini sakladığım
o kadar çekilişe katıldım bir şey kazanamadım şimdi bunun fişini attım ya olur mu olur da çıkarsa vay halime!
cevaplar için tşkler arkadaşlar ben müşteri hizmetlerinede e-mail atmıştım muhtemelen dönüş yaparlar onlarda teyyit ederler 1 senedir aktif olarak bütün araba çekilişlerine katılıyorum sırf katılmak için hattımı taşıdım k.kartı çıkarttım ihtiyacım olmadığı halde gittim alışveriş yaptım hemde 10 liralık ürüne bile bile iki katını ödedim vs. vs. artık çıksın istiyorum çünkü işi sıkı tutuyorum ihtiyacım çok fazla (eminim herkezin ihtiyacı vardırda... ) ben çok istiyorum tabi önce allah'tan istiyorum 
Yeni kampanyacıların heyecanını görmek ne güzel, umarım kazanırsın ama kaybetmeye de hazır ol. Tabi bir de işin iç yüzü var, onları da zamanla kendin görürsün.
görüyorum adamın biri var hem liptondan hemde ülkerden araba kazandı kütahyalı neydi o Ünal zeybek ne şanstır anlamadım sanırım çok yüklü katılım yapıyor
Çekiliş sonuçları 05 Nisan 2013 tarihli Radikal gazetesinde ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinde ilan edilecektir.
çekiliş 11 deydi saat 12 oldu kimse aramadı. aramaları lazımdı merak ettim başlarına bişeymi geldi
ne kadar gönülden dilemişim ki çamaşır makinasında 1. yedekmişim. inşallah sıra gelir Allahım yaaa
ne kadar gönülden dilemişim ki çamaşır makinasında 1. yedekmişim. inşallah sıra gelir Allahım yaaa
Tebrikler
Sonucu nereden öğrendiniz, aradilar mi?
Ben yokum.İnş gelir sana anvil..
Tebrikler inşallah sıra gelir...
aradınızmı arkadaşlar ben de yarın arayıp sorayım merakettim
Nereden öğrendiğinizi söylemeyecek misiniz arkadaşlar?