0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkdaşlar bu kampanyaya katılan oldumu katılımı nasıl yaptınız yani ben 55 tl'lik bahsedilen ürünlerden alışveriş yaptım ve ilk defa kiler kart aldım kartı geçti bi form doldurdum ama ne alışveriş fişinde nede başka yerde katıldığıma dair bir yazı yok sanki katılmamışım gibi geldi bana yani 2 kere 25 tlik alışveriş yaptım ne biliyim bir bilgi katılım numarası belge mesaj falan bekliyor insan sanki havaya katılım gibi oldu kuşkulandım diğer illerdeki arkadaşlar nasıl katılım yaptı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkdaşlar bu kampanyaya katılan oldumu katılımı nasıl yaptınız yani ben 55 tl'lik bahsedilen ürünlerden alışveriş yaptım ve ilk defa kiler kart aldım kartı geçti bi form doldurdum ama ne alışveriş fişinde nede başka yerde katıldığıma dair bir yazı yok sanki katılmamışım gibi geldi bana yani 2 kere 25 tlik alışveriş yaptım ne biliyim bir bilgi katılım numarası belge mesaj falan bekliyor insan sanki havaya katılım gibi oldu kuşkulandım diğer illerdeki arkadaşlar nasıl katılım yaptı?fişte kart numaranız varsa katılmışsınızdır
Yok yaw olurmu öyle şey.bazen akıllı kasiyerler kendi kartlarını geçiriyolar hemen. Bakarım bi ara fişe
cevaplar için tşkler arkadaşlar ben müşteri hizmetlerinede e-mail atmıştım muhtemelen dönüş yaparlar onlarda teyyit ederler 1 senedir aktif olarak bütün araba çekilişlerine katılıyorum sırf katılmak için hattımı taşıdım k.kartı çıkarttım ihtiyacım olmadığı halde gittim alışveriş yaptım hemde 10 liralık ürüne bile bile iki katını ödedim vs. vs. artık çıksın istiyorum çünkü işi sıkı tutuyorum ihtiyacım çok fazla (eminim herkezin ihtiyacı vardırda... ) ben çok istiyorum tabi önce allah'tan istiyorum