Gönderen Konu: Kiler Kampanyası 17 Mart 2013  (Okunma sayısı 3897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Kiler Kampanyası 17 Mart 2013
« Yanıtla #10 : 01 Mart 2013, 21:44:35 »
Gönderiyo tabi. Nere gidip alıyon

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 03 Mart 2013, 14:56:10 »
arkdaşlar bu kampanyaya katılan oldumu katılımı nasıl yaptınız yani ben 55 tl'lik bahsedilen ürünlerden alışveriş yaptım ve ilk defa kiler kart aldım  kartı geçti bi form doldurdum ama ne alışveriş fişinde nede başka yerde katıldığıma dair bir yazı yok sanki katılmamışım gibi geldi bana yani 2 kere 25 tlik alışveriş yaptım ne biliyim bir bilgi katılım numarası belge mesaj falan bekliyor insan sanki havaya katılım gibi oldu kuşkulandım diğer illerdeki arkadaşlar nasıl katılım yaptı?

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 03 Mart 2013, 21:44:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkdaşlar bu kampanyaya katılan oldumu katılımı nasıl yaptınız yani ben 55 tl'lik bahsedilen ürünlerden alışveriş yaptım ve ilk defa kiler kart aldım  kartı geçti bi form doldurdum ama ne alışveriş fişinde nede başka yerde katıldığıma dair bir yazı yok sanki katılmamışım gibi geldi bana yani 2 kere 25 tlik alışveriş yaptım ne biliyim bir bilgi katılım numarası belge mesaj falan bekliyor insan sanki havaya katılım gibi oldu kuşkulandım diğer illerdeki arkadaşlar nasıl katılım yaptı?
fişte kart numaranız varsa katılmışsınızdır

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 03 Mart 2013, 21:52:47 »
fişte kart numaranız varsa katılmışsınızdır

kilerde fişte gizli kart no var.kendi kartının numarası fişte belirmiyor.sanki başkasının kart nosuyla alışveriş yapmışsın gibi sanıyorsun ama o senin kartın. adana kilerde bu sistem var.her ilde aynımı bilmiyorum
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 03 Mart 2013, 21:56:15 »
Yok yaw olurmu öyle şey.bazen akıllı kasiyerler kendi kartlarını geçiriyolar hemen. Bakarım bi ara fişe

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 03 Mart 2013, 22:00:00 »
Yok yaw olurmu öyle şey.bazen akıllı kasiyerler kendi kartlarını geçiriyolar hemen. Bakarım bi ara fişe

benim kart no ile fişteki kart farklıydı.şüphelendim kıza gittim sordum.kız katıldınız bizde sistem böyle dedi.ama işime kurt düşmüştü. hakikaten o kampanyaya katılmıştım,çünkü fotoğraf makinesinde yedek kalmıştım beni aramışlardı.yani sistem doğruymuş ama her ilde yada her mağazada geçerlimi bilmiyorum
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 03 Mart 2013, 22:31:10 »
cevaplar için tşkler arkadaşlar ben müşteri hizmetlerinede e-mail atmıştım muhtemelen dönüş yaparlar onlarda teyyit ederler 1 senedir aktif olarak bütün araba çekilişlerine katılıyorum sırf katılmak için hattımı taşıdım k.kartı çıkarttım ihtiyacım olmadığı halde gittim alışveriş yaptım hemde 10 liralık ürüne bile bile iki katını ödedim vs. vs.  artık çıksın istiyorum çünkü işi sıkı tutuyorum ihtiyacım çok fazla (eminim herkezin ihtiyacı vardırda... ) ben çok istiyorum tabi önce allah'tan istiyorum  ;)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #17 : 04 Mart 2013, 00:22:37 »
cevaplar için tşkler arkadaşlar ben müşteri hizmetlerinede e-mail atmıştım muhtemelen dönüş yaparlar onlarda teyyit ederler 1 senedir aktif olarak bütün araba çekilişlerine katılıyorum sırf katılmak için hattımı taşıdım k.kartı çıkarttım ihtiyacım olmadığı halde gittim alışveriş yaptım hemde 10 liralık ürüne bile bile iki katını ödedim vs. vs.  artık çıksın istiyorum çünkü işi sıkı tutuyorum ihtiyacım çok fazla (eminim herkezin ihtiyacı vardırda... ) ben çok istiyorum tabi önce allah'tan istiyorum  ;)
Yeni kampanyacıların heyecanını görmek ne güzel, umarım kazanırsın ama kaybetmeye de hazır ol. Tabi bir de işin iç yüzü var, onları da zamanla kendin görürsün.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı meyosh

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #18 : 04 Mart 2013, 15:25:45 »
Arkadaşlar merhaba, bugun 25 TL'lik alisveris yaptim, fişte musteri kart numaram var , provizyon no diye birşey de yaziyor, çekilişe katılmış mı oldum? Normalde çoğu yer ayri bir katilim karti verirdi

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 04 Mart 2013, 21:27:47 »
Bugün 2 alışveriş yaptım, ikisinde de kart nosunun son 4 hanesi fişte vardı