Kingston ürün kullanıcılarını bir çok taklit bellekten korumak için düzenlediğimiz 9 sorudan oluşan anketimize katılarak hem orjinal Kingston ürünlerini taklitlerinden ayırt edebileceğiniz Kingston “ÜRÜN DOĞRULAMA” hakkında bilgi edinin hem de Kingston’dan 4GB USB bellek kazanın.
Ödüllü anket kampanyamız
24 Temmuz – 28 Ağustos 2009 tarihleri arasında geçerlidir.
Ankete Katılım ve Hediye Kazanma Koşulları
Ankete, her bir katılımcı bir e-mail adresi üzerinden sadece 1 defa katılabilir.
Ankete katılanlardan katılım ücreti talep edilmeyecektir.
18 yaşını doldurmuş herkes bu yarışmaya katılabilir.
9 soruluk anketin en az 6 sorusunu doğru cevaplayan ilk 100 kişi Kingston 4GB USB bellek hediye almaya hak kazanacaktır. Kazananlar 8 Eylül 2009 tarihi itibariyle Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin web adresinden duyurulacak ve hediyeler posta yoluyla kendilerine ulaştırılacaktır
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
soruları bir arastırayım :)tskrler
Paylaşım için teşekkürler...
"9 soruluk anketin en az 6 sorusunu doğru cevaplayan" dediklerine göre genelde hepsi diyerek cevaplamak mantıklıca olur sanırım
Arkadaşlar ben cevapları 1.c,2a,3c,4d,5d,6d,7b,8b,9d böyle buldum, ama siz de araştırınız..
8. Soru: Farklı Açılardan Tutulduğunda Hangi Teknoloji Renkleri Koyudan Açık Renk Tonuna Veya Tam Tersine Dönüştürür?
Ben a yaptım.Ton olarak sorduğu için.
DT kapasite alanındaki Phantom (Hayalet) etiket, farklı açılarda tutulduğunda açık maviden lacivert renge dönüşecektir.
Katılımız için teşekkür ederiz.
Yarışma sonuçlarını 8 Eylül 2009 tarihinde web sayfamızdan takip edebilirsiniz.