Arkadaşlar oğlum okulda heves yapmış, pul koleksiyonu olsun istiyor.
Çok pahalı olmayan, hazır pulları olan birisi varsa, görüşelim bir.
Arkadaşlar oğlum okulda heves yapmış, pul koleksiyonu olsun istiyor.
Çok pahalı olmayan, hazır pulları olan birisi varsa, görüşelim bir.
bende 2 küçük boy kitabın içinde hazır olacaktı ..
en yeni pul 20 seneliktir...
babama sorayım baksın bir...
istanbul da sahaflarda eksi okunmus kitap satan yerlerde, satılıyordu ucuz pullar paralar vs. aklınızda olsun
bende dedemden kalma pul koleksiyonu var 60 yıllardan hep baslıyor yok yok pul ne arasan var pulun içinde
böyle antikalar var elinizde ve hiç düşünmeden satabiliyorsunuz...yazıktır günahtır yapmayın
eşimin var 3-4 kitap gibi pulları.özene bezene saklamış.ederi ne bilmiyorum bile
eşimin var 3-4 kitap gibi pulları.özene bezene saklamış.ederi ne bilmiyorum bile 
bir servete bile değişilemez bana göre...öldükten sonrada yaşayabilecek hatıralar bunlar tabi en baş sırada günlük tutmak ama mahremiyeti nekadar muhafaza edilir bilemiyorum
bir servete bile değişilemez bana göre...öldükten sonrada yaşayabilecek hatıralar bunlar tabi en baş sırada günlük tutmak ama mahremiyeti nekadar muhafaza edilir bilemiyorum
günlük tutmayı sevmiyorum hüzünlü günlerimi yad ettirir diye.fakat pul koleksiyonumuz öyle dolapta duruyor.yani o kadar emek etmiş biriktirmiş şimdi bir kenara atmış.bu işlerin elbet daha fanatik takipçileri vardır yanlız benim eşim hevesle yapmış gibi
Benimkisi oğlana yardımcı olmak ,
sizin için çok değerli olan bir şeyi istemiyorum, yada fiyatını karşılayamam.
İşinize yaramayan bir şeyi değerlendirebilirmiyiz diye düşünmüştüm.