Gönderen Konu: Yves Rocher Türkiye  (Okunma sayısı 1762 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ceren_1979

• Acemi Kampanyacı
  • **
Yves Rocher Türkiye
« : 11 Şubat 2013, 17:24:56 »
Yves Rocher İle Ona Sevginizi Anlatın!

Sevgililer Günü yaklaşırken, ona sevginizi Yves Rocher ile anlatın, muhteşem bir Aşk Sepeti ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin' den indirimler kazanın. Yarışmamız yarın başlıyor. Katılacak olan Yves Rocher severler aramızda mı?

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı meyosh

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Yves Rocher Türkiye
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2013, 20:13:49 »
Facebook sayfasına girdim ama nereden katılacağımızı bulamadım

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2013, 20:29:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Facebook sayfasına girdim ama nereden katılacağımızı bulamadım

Yarışma yarın başlayacak.
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı sb

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2013, 14:19:14 »
Yarışmaya katılıp sevgisini Yves Rocher’le paylaşan herkes yvesrocher.com.tr’den 100 TL ve üzeri alışverişinde 15 TL'lik indirim kuponu kazanıyor! En beğenilen ilk 10 mesajın sahipleri Yves Rocher'den muhteşem bir Aşk Sepeti kazanma şansını yakalıyor! Şimdi, hemen burada: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İstekler olanaklarla sınırlıdır. Bilim bana bir şey vermedi ben de kendimi kampanyalara adıyorum.

Çevrimdışı sb

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2013, 14:34:10 »
Bu da beğenili çıktı yeter artık bu oylamalı yarışmalardan. Anlaşıldı bu sevgililer günü evren bana mesaj yolluyor. Çoluğun çocuğun var bırak bu işleri sevgilisi olanlar katılsın diyor. Ben artık anneler günü kampanyalarını bekliyorum. İnşallah ordan umutluyum. Hiç bir şey kazanamadım sevgililer günü yarışmalarından.  :P
İstekler olanaklarla sınırlıdır. Bilim bana bir şey vermedi ben de kendimi kampanyalara adıyorum.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2013, 16:45:21 »
evet malesef bi oylamalı yarışma daha :(
izgim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 12 Şubat 2013, 16:48:56 »

GENEL KOŞULLAR

Yves Rocher Türkiye sayfasını beğenerek ve “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulamasını kullanarak, sayfa kullanımı ve yarışmalara katılım koşullarının tamamını okuduğunuzu, içeriğini tamamen anladığınızı ve bu sayfada belirtilen tüm hususları kayıtsız şartsız kabul ettiğinizi, belirtilen bu hususlar ile ilgili herhangi bir itiraz ileri sürmeyeceğinizi açıkça beyan ve taahhüt etmiş olmaktasınız.

Uygulamanın açık olduğu tarih ve saat aralığı 12 Şubat 2013 saat 12:00 ile 22 Şubat 2013 saat 12:00 arasıdır.

“Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın" katılım ve kullanım koşulları:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulamasında yer almaktadır. Yves Rocher, bu sayfada ilan edilir edilmez yürürlüğe girmek üzere herhangi bir zamanda bu koşullarda değişiklik yapma hakkına sahiptir. “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın" uygulaması kullanıcıları uygulamayı her kullanışlarında ve Yves Rocher Türkiye sayfasına her yeni girişlerinde, güncellenmiş maddelerini kabul etmiş sayılacaklardır. Bu nedenle lütfen Kullanım Koşulları sayfasını düzenli olarak takip ediniz.

Kullanım Koşulları

1. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulamasına katılım için herhangi bir yaş sınırlaması yoktur ancak yarışmacıların hediye kazanabilmeleri için 18 yaşından büyük olmaları gerekmektedir.

2. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulaması hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek şekilde, yasalara aykırı bir amaç için, başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.

3. “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulamasını kullanan katılımcılar gerçek ad, soyad ve iletişim bilgilerinin yer aldığı Facebook profilleri ile yarışmaya katılmak zorundadırlar. Ödül kazanılması durumunda kazananlara beyan edilen iletişim bilgilerinden ulaşılacaktır. Kullanıcıların iletişim bilgileri kendi izni olmadan 3. kişi ya da kurumlarla paylaşılmayacaktır.

4. “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulamasını yükleyen kullanıcıların üyelik ve içerik bilgilerinin Yves Rocher ile ilgili tüm iletişim materyallerinde yayımlanacağını baştan kabul etmiş sayılırlar.

5. “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulamasını kullanan katılımcılar uygulamanın çalışmasına müdahale etmek veya müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir alet, yazılım veya araç kullanmayacaklarını, siteye yetkisiz olarak bağlanmayacaklarını ve işlem yapmayacaklarını, diğer internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşmayacaklarını veya bunları kullanmayacaklarını kabul ederler. Aksi takdirde FormatC veya Yves Rocher'nin bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kalacağı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları için kullanıcıya aynen rücu edilir.

6. “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulamasını kullanan katılımcılar, uygulama sayfalarına gönderdikleri içeriğin doğruluğunu, üçüncü kişi ve kuruluşları yanıltacak nitelikte herhangi bir hususa yer vermeyeceklerini, yayınlanan görüş, düşünce, ifade ve resimlerin Yves Rocher ve FormatC ile hiçbir ilgi ve bağlantısı olmadığını ve sadece kendilerini bağlayacağını kabul ve taahhüt ederler.

7. Yves Rocher ve FormatC’nin her zaman, tek taraflı olarak uygulamayı sürekli veya geçici olarak durdurma hakkı vardır.

8. “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulamasının işleyişi aşağıdaki gibidir:

- Facebook'ta profili olanlar Yves Rocher Türkiye sayfasına girer.
- “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulama sekmesine gelerek uygulamanın talep ettiği yetkilere izin vererek uygulamayı kullanmaya başlar. Eğer katılımcı Yves Rocher Türkiye sayfasını daha önce beğenmediyse, kampanyaya katılabilmesi için beğenmesi istenir.

- Katılımcılardan iletişim bilgileri istenir.
- Yarışmada katılımcıdan 1 adet mesaj yazması istenir.

- Mesajını yarışma uygulaması içinde yazarak kaydeden ve iletişim bilgilerini eksiksiz olarak dolduran kullanıcılar arasından en çok oy alan 10 kişi Yves Rocher Hediye Sepeti (Vanilya EDT, Dünya bahçelerinden Kahveli Duş Jeli, İki yeni renkli far: Taba ve Turkuaz, Sexy Pulp Maskara, Culture Bio Ferahlatıcı Temizleme Jeli) hediye edilecektir.

- Yarışmaya katılan herkes Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden yapacağı 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli, 2013 yılının Şubat ayının sonuna dek bir defa kullanılabilecek olan 15 TL değerinde indirim kuponu hediyesine hak kazanacaktır.

- Kampanya toplamda 10 gün boyunca katılıma açık olacaktır.

9. “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulaması hakkında veya uygulama ile ilgili bir ihtilâfın çıkması halinde, bu ihtilâfın kanunlar ihtilâfı kurallarına bakılmaksızın Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tâbi olacağını ve bu kanunlara göre çözümleneceğini kabul etmiş sayılırlar. Ayrıca, İstanbul Mahkemelerinin görev ve yer olarak yetkili olacağını da kabul etmiş olurlar.

10. “Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulaması kullanıcıları, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Kanunu, Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun, Türk Ceza Kanunu ve diğer mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi kabul ve taahhüt ederler. Aksi takdirde Yves Rocher veya FormatC’nin bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kalacağı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları ve doğacak her türlü zararları için kullanıcıya rücu edilir.

11. Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında uygulamanın durdurulması sonucunu doğuracak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, ödüle hak kazanılmış olsa dahi, önceden haber verilmeksizin uygulamanın durdurulmasından dolayı, Yves Rocher veya FormatC hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve herhangi bir tazminat talep edilemez.

12. Yves Rocher Türkiye ve FormatC, uygunsuz olduğuna kanaat getirdiği mesajları galeriden kaldırma hakkını saklı tutar.

13. Katılımcılar, bu şartnamedeki hükümleri bütünüyle kabul etmiş sayılırlar.

Ödüller

Ödüller, en çok oy alan 10 mesajın sahiplerine verilmek üzere, içeriği 1 adet Vanilya EDT, 1 adet Dünya bahçelerinden Kahveli Duş Jeli, İki adet yeni renkli far: Taba ve Turkuaz, 1 adet Sexy Pulp Maskara, 1 adet Culture Bio Ferahlatıcı Temizleme Jeli olmak üzere Yves Rocher Aşk Sepeti’dir.

Uygulamada her katılımcı en fazla 1 adet ödül ve indirim kuponu kazanabilecektir.

Ödül kazanan yarışmacılar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında 22 Şubat 2013 tarihinde açıklanacaktır.

“Yves Rocher ile Ona Sevginizi Anlatın” uygulamasından ödül kazananlar haklarını hiçbir şekilde devredemez, hediye edemez, satamaz, karşılığı para olarak ödenemez.

Ödül kazanan kullanıcılarla yarışmaya katılırken bildirdikleri iletişim bilgileri üzerinden iletişime geçilecektir.

Mesajlarını kaydetmeden önce katılımcılara gösterilecek olan formdaki bilgiler eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmalıdır. Beyan edilen e-posta adresinden veya telefon numarasından 3 kez denenmesine rağmen ulaşılamaması halinde katılımcı, ödül kazanma hakkını kaybeder. Kayıtların doğruluğu için FormatC ve Yves Rocher’nin kayıtları geçerli ve bağlayıcıdır. Gönderim gerçekleştirildikten sonraki teslim süresi, gönderi adresi ve dış etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Teslimat masrafları Yves Rocher’ye aittir.

Ödül kazanan katılımcıların ödülleri 24 Şubat 2013 tarihi itibariyle gönderilmeye başlanacaktır.

Kazananlara ödülleri kargo yoluyla ulaştırılacaktır.
izgim