Gönderen Konu: Dyo (28 Şubat)  (Okunma sayısı 1032 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
Dyo (28 Şubat)
« : 08 Şubat 2013, 11:51:23 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Dyo Sevgililer Günü Yetenek Yarışması, Dyo Boya Fabrikalari San. ve Tic. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Yarışma, 08.02.2013 (Saat 09:00)  – 28.02.2013 (Saat 00:00) tarihleri arasında
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) facebook sayfasında duyurularak uygulanacaktır.

Yarışma bittikten sonra, yarışma özel jürisi tarafından, yarışmaya sunulan tüm cümleler yukarıda belirtilen yarışma başarı kriterlerine göre değerlendirilecektir ve başarılı 21 derece belirlenerek, başarılı kişilere derecelerine göre sıra ile;  1. kişiye bir adet Sony DSC W620  Digital Fotoğraf Makinesi, sonraki 5 kişiye birer adet Telefunken TLF-5512 MP3 Çalar, sonraki 15 kişiye birer adet Sihirli Kupa (ısınınca rengi değişen, özel reklam görselli ) hediyesi sunulacaktır. (Kazanan, jüri değerlendirmesi sonrası, takip eden hafta Çarşamba günü (06 Mart 2013)  kampanya internet sayfasında ilan edilecektir.

Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı sb

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Dyo (28 Şubat)
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2013, 14:03:28 »
Sevgililer günü mesajı yaza yaza içim sıkıldı. Sürekli bişey uyduruyorum :D Yazacak bişey kalmadı.
İstekler olanaklarla sınırlıdır. Bilim bana bir şey vermedi ben de kendimi kampanyalara adıyorum.