0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Calgonit'e msj attım komşum calgonit kullanıyor ve cok memnun oldugunu söylüyor numune gönderirseniz biz de kullanmaya başlıcaz diye verdikleri cevap Calgonit bugün Türkiye'nin her yerinde bulunmaktadır.Size en yakın marketten alailirsiniz diye ayy resmen dalga gectiler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCalgonit'e msj attım komşum calgonit kullanıyor ve cok memnun oldugunu söylüyor numune gönderirseniz biz de kullanmaya başlıcaz diye verdikleri cevap Calgonit bugün Türkiye'nin her yerinde bulunmaktadır.Size en yakın marketten alailirsiniz diye ayy resmen dalga gectiler :Day ne çok güldümsankimbiz bilmiyok calgonit marketten alınıyo mail atacana numune neyin yollayaymışya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ücretsiz kuran ı kerim cd si bana geldi sağ olsunlar.kesin gönderenlerden biriside buKARGO ÜCRETİ VAR MI?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ücretsiz kuran ı kerim cd si bana geldi sağ olsunlar.kesin gönderenlerden biriside bu