Gönderen Konu: Yapı Kredi World  (Okunma sayısı 2326 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sb

• Acemi Kampanyacı
  • **
Yapı Kredi World
« : 05 Şubat 2013, 17:47:38 »
Vadaa aşka geldi! Ya siz?

Rüya gibi bir Sevgililer Günü geçirmek istiyorsanız hemen katılın: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

İstekler olanaklarla sınırlıdır. Bilim bana bir şey vermedi ben de kendimi kampanyalara adıyorum.

Çevrimdışı sb

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Yapı Kredi World
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2013, 17:50:05 »

Katılımcılar uygulamaya; ad, soyad, cep telefonu ve adres bilgileri ile tamamladıkları mektupları yükleyerek katılırlar.
    Sadece bilgilerini eksiksiz dolduran katılımcılar değerlendirmeye alınır.
    Yanlış bilgi beyan eden kullanıcılar yarışma ödülünü kazanamazlar.
    Bir kişi kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir.
    Uygulamamız 05.02.13 - 12.02.13 tarihleri arasında açık kalacaktır.
    Sonuçlar 12 Şubat 2013'te uygulama içerisinde açıklanacaktır.
    Jüri değerlendirmesi sonucu seçilen 1 kişi büyük ödül, yarışmaya katılan ilk 100 kişi de Melek Vadaa kazanacaktır.
    Büyük ödül; Cadillac Escalade ile evden otele ulaşım, A'ija Hotel Luxury Romance Room'da çift kişilik konaklama, check-in sırasında Romance Kokteyl ikramı, A'ija Restaurant'ta çift kişilik Ala Carte yemek ve şarap mönüsü, Türk kahvaltısı, 30'ar dakikalık çift kişilik masaj, çiçek ikramı, A'ija'dan özel hediye ile otel odasında verilecek çeşitli ikramları kapsamaktadır.
    Kazananın kişinin İstanbul dışında olması durumunda yol masrafları talihliye aittir.
    Kazanan çift, 14.02.2013 saat 18.00'de evlerinden alınarak Cadillac Escalade ile otele ulaştırılacaktır.
    Belirtilenler dışındaki tüm harcamalar ve 15.02.2013'te otelden eve ulaşım harcaması talihliye aittir.
    Kazanan kişiye cep telefonu aracılığıyla ulaşılacaktır.
    İşlemleri gerçekleştirmek için kazanan kişiden Nüfus Cüzdanı fotokopisi istenecektir.
    Kazanan kişiye 24 saat içinde ulaşılamaz veya kişi ödülü kullanamayacak durumda olursa hakkı, belirlenecek olan yedek talihliye geçecektir.
    Yazılan yorumlar kişinin kendi ürünü olmalıdır. Başka bir yerde paylaşılmamış olmalı, 3. kişilerin telif hakları ve benzeri başkaca hakları ihlal etmemelidir.
    Kullanıcılar tarafından yazılan metinler, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. sosyal medya hesaplarında kullanılabilir.
    Uygulama Facebook tarafından geliştirilmediği gibi yarışmanın düzenlenmesinde Facebook sponsorluğu, desteği bulunmamaktadır. Uygulama Facebook idaresi altında da değildir.
    Yapı ve Kredi Bankası A.Ş ve Netfork, uygulamaya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu tutulamayacaktır.
    Katılımcılar, uygulamaya katılım için gerekli olan üyelik bilgilerini yalnızca Facebook ile değil, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş ve Netfork ile de paylaşmakta olduğunu kabul etmektedir.
    Kazanan kişi ve tüm katılımcılar; uygulamaya yükledikleri metinlerin, ayrıca ödül kapsamında çekilen görüntülerin, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında ve/veya Yapı Kredi'nin sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanmasını peşinen kabul etmiş sayılırlar.
    Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.
    Yarışmaya; Yapı ve Kredi Bankası A.Ş ve Netfork çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamazlar, katılsalar dahi ödüle hak kazanamazlar.
    Ödül kullanımı esnasında (araç kullanımı dâhil) olası kaza/afet vs. durumlarında Yapı ve Kredi Bankası A.Ş sorumlu değildir.
İstekler olanaklarla sınırlıdır. Bilim bana bir şey vermedi ben de kendimi kampanyalara adıyorum.

Çevrimdışı sb

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2013, 17:57:54 »
Araları boş bırakılmış bir metin çıkıyor. Boşlukları dolduruyorsunuz. Ama biraz zorlandım boşlukları doldurmak için. İnsanın aklına bişey gelmiyor. ???

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2013, 17:58:15 »
juri'ye de inancım kalmadı artık.... kendi ahbaplarını seçmedikleri ne malum   :( :(

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2013, 18:10:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
juri'ye de inancım kalmadı artık.... kendi ahbaplarını seçmedikleri ne malum   :( :(

o şekilde düşünürseniz hiç bir kampanyaya katılamazsınız bence ümidinizi kırmayın.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2013, 20:13:04 »
güzelmiş mektubun sözleride.çok beğendim.ama yazdıklarıma nedense hiç inanmadan yazdım.aceba gerçekten inanarak ve duygu seli işle yazan varmı merak ediyorum:)evlilik aşkı öldürüyor,ve çok yoruyor.aslında aklımdan geçenleri yazsaydım jüri beni otomatik bacım senin rahatlamaya ihtiyacın var.buyur biz seni hemen götürelimmmi derdiki aceba?
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı sb

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 05 Şubat 2013, 20:31:24 »
Bir sürü uğraşıp yazdıktan sonra hata oluştu dedi şimdi ben napiimm? Yeniden o cümlerleri biraraya getiremem ki! ;D

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2013, 11:17:59 »
Çok güzel yazacağım tuttu, takdir ettim kendimi:)
Umarım kazanmam ::)

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2013, 11:27:52 »
ödül bana pek uymadı.. tatil vs. olmasaydı katılırdım.biraz edebiyat parçalardım :)
izgim

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 06 Şubat 2013, 12:06:25 »
harika bir otel, feriha dizisinde vardıya orası burası