0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana şimdi çıktı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekte alt limit var mı arkadaşlar? varsa boşuna uğraşmayımSinemcim alt limit yok canım.Bebek nasıl?bekliyoruz canım en geç 22 şubatta doğum ..ama ozamana kadar kızım bekler mi bilmiyorum tüm ailem memleketten geldi hanımefendinin keyfini bekliyoruz işte buarada cevap için teşekkür ederim canım.alt limit olmamasına sevindim ..benim kızımda 22 şubat doğumlu çok akıllı uysal bir bebek ben geçen sene 22 şubatta kızımı kucağıma almıştım inşlh sende bu sene yavrunu kucağına alırsınamin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekte alt limit var mı arkadaşlar? varsa boşuna uğraşmayımSinemcim alt limit yok canım.Bebek nasıl?bekliyoruz canım en geç 22 şubatta doğum ..ama ozamana kadar kızım bekler mi bilmiyorum tüm ailem memleketten geldi hanımefendinin keyfini bekliyoruz işte buarada cevap için teşekkür ederim canım.alt limit olmamasına sevindim ..benim kızımda 22 şubat doğumlu çok akıllı uysal bir bebek ben geçen sene 22 şubatta kızımı kucağıma almıştım inşlh sende bu sene yavrunu kucağına alırsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekte alt limit var mı arkadaşlar? varsa boşuna uğraşmayımSinemcim alt limit yok canım.Bebek nasıl?bekliyoruz canım en geç 22 şubatta doğum ..ama ozamana kadar kızım bekler mi bilmiyorum tüm ailem memleketten geldi hanımefendinin keyfini bekliyoruz işte buarada cevap için teşekkür ederim canım.alt limit olmamasına sevindim ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekte alt limit var mı arkadaşlar? varsa boşuna uğraşmayımSinemcim alt limit yok canım.Bebek nasıl?
çekte alt limit var mı arkadaşlar? varsa boşuna uğraşmayım
Sen hediye vs seçerken bildirim geliyor ve hemen mail geliyor ...2 dk sonra mailine bakarsan emin olursun