Arkadaşlar en mutlu bebek yarışmasına katıldım. Kızımın adı
damla kalın,oy verenler r arasında yapacağım çekilişle 1 kişiye Avon skın so soft ağda bantı ve çocuklar için avon saç spreyi hediye edicem. Kargo ücreti bana ait.
Oylarda bir yanlışlık olmaması için oy verdikten sonra oy sayısını bana özelden msj atmanız gerekiyor.Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinkazanamasam da hediye verilecektir.
bu benim kendi açtığım kampanya ama!
arkadaşlar yok mu oy veren?
çekilişe katılanlar:
denizkızı35
hako65
medilayn
balpötüşü
sevgi128 ( 2 oy)
mt93
fostage (2 oy )
legolas
ÖNEMLİ: Aktivasyon kodu almak için cep telefonunuzun mesaj bölümüne AGUAGU yazıp 2030� a gönderin. Size gelecek olan aktivasyon kodunu, oy vereceğiniz sayfadaki aktivasyon kodu yazan boşluğa yazıp oy verebilirsiniz.
Oy verecek kişiler telefonlarından istedikleri kadar SMS atıp aktivasyon kodu alabileceklerdir. Her oy için ayrı aktivasyon kodu girilecektir. Bu yüzden alınacak her aktivasyon kodu için SMS atmanız gerekecektir.
Atılan her SMS ücretlendirilecektir. Gönderilen her mesaj Avea ve Vodafone kullanıcıları için 2 SMS / 4 Kontör, Turkcell kullanıcıları için 3 SMS / 6 Kontör olarak ücretlendirilecektir.
bunuda hatırlatsanız iyi olurdu
ÖNEMLİ: Aktivasyon kodu almak için cep telefonunuzun mesaj bölümüne AGUAGU yazıp 2030� a gönderin. Size gelecek olan aktivasyon kodunu, oy vereceğiniz sayfadaki aktivasyon kodu yazan boşluğa yazıp oy verebilirsiniz.
Oy verecek kişiler telefonlarından istedikleri kadar SMS atıp aktivasyon kodu alabileceklerdir. Her oy için ayrı aktivasyon kodu girilecektir. Bu yüzden alınacak her aktivasyon kodu için SMS atmanız gerekecektir.
Atılan her SMS ücretlendirilecektir. Gönderilen her mesaj Avea ve Vodafone kullanıcıları için 2 SMS / 4 Kontör, Turkcell kullanıcıları için 3 SMS / 6 Kontör olarak ücretlendirilecektir.
bunuda hatırlatsanız iyi olurdu

haklısın arkadaşım hatırlatmam gerekiyordu ama hem oy sayfasında hem de forumdaki kampanya linkinde yazıyor diye çok ayrıntı vermedim. yine de bilgilendirme için çok sağol
yarın vercem şeker oyunu aklımda
oyunu verdim canım ama kampanyan için değil bana bugüne dek karşılıksız verdiğin destek içindi

listeye almasanda olur adımı