window 8 ile bende pazar günü tanıştım.1,5 aydır cep telefonum bozuktu.pazar günüde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bunu aldık turkcel tim den.eşim windows 8 die die aklımda hiçte olmayan htc markasını aldırdı.ben pek özelliklerind en anlamam eşim ilgilidir.isteksiz almıştım.çokta söyllendim resmen başının etini yedim

.telefon rehberi yok face girmiştik bütün rehberin face oldu

.ha bide mikro sim kart çıkarttık.sonra ben telefona kılıf bulamadım hiç biryerde ekran koruyucu bulamadım stresim arttı artıkçada söylendim.dün tim e götürdüm rehber için teknik sorumlu telefona bayıldı.harika bişye bu cihaz dedi elinden bırakamadı.işi olmasa akşamyacaktı

sonra bi arkadaşımda pazar günü nokıa lumıa 620 almış.benim telefonu görünce oda bayıldı kendi telefonunu beğenmedi.bide telefon kılıfı ekran koruyucu ararken her gören telefona hasta oldu.bende önyargımı atıp telefonu inceledim.aslında telefonda kullanımı çok güzel.daha 2 gün oldu acaip hızlı.ben bu sistemi çok sevdim.ilk defa akıllı telefon kullanıyorum.umarım fikrim değişmez.
telefonu inceleyenlerinde fikrini olursa sevinirim...birde eklemek istedim müzik sesi muhteşem.anfi varmış sanırım.sanki ses sitemi varmış gibi müzik çalıyor.