arkadaşlar birinci bölümü oynayıp bırakın nasılsa çekiliş niye tüm bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.
ilk başta bende oynadım form doldurdum bakalım şans
Ben denemek maksatlı tüm bölümleri bitirdim, bir fark yok merak etmeyin.
Ben denemek maksatlı tüm bölümleri bitirdim, bir fark yok merak etmeyin. 
Yarışmanın üstünde oyunu bitiren her 250. yarışmacı diyor. Bitirmek gerekmiyor mu oyunu?
Bitirince ayrıyeten bir form çıkmadı veya çekilişe hak kazandınız tarzı bir yazı yazmadı. İlk bölümü bitirince çıkan formu doldurmak yetiyor anladığım kadarıyla.
Oyunu bitirerek sıralamadaki yerini alan kullanıcılar arasından her ikiyüzellinci (250.) kişi ‘’Lipton Piramit Çay Hediye Paketi’’ kazanacaktır. Ödül kazanacak son katılımcı yirmibeşbininci (25000.) kişi olacaktır.
Oyunu bitirerek sıralamadaki yerini alan kullanıcılar arasından her ikiyüzellinci (250.) kişi ‘’Lipton Piramit Çay Hediye Paketi’’ kazanacaktır. Ödül kazanacak son katılımcı yirmibeşbininci (25000.) kişi olacaktır.
Yani kazanmak için oyunu tamamlamak gerekiyor. İlk bölümler kolay ama sonrası bayağı zor olmuş.Geçemedim ben.

Zaten 250. kişi olmak da çok zor. Böyle konularda hiç şansım yok.
herhalde bir saatten fazladır uğraşıyorum hala 5.bölümdeyim. bende ilk bölümü oynayıp bırakanlardan olacağım, tamamlayamayacağıma göre. ilk sayfada bir arkadaş takla atmaktan bahsetmiş

hakikaten bir bu eksikmiş
11. bölümü tamamlayan var mı aranızda acaba ??