Finish çekilişi
Bu kampanya Reckitt Benckiser Tem.Mal. San Ve Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 24.01.2013 tarihli ve 52739871-255.01.02-225-791 sayılı izni ile düzenlenmiştir. 31 OCAK 2013 saat 10:00 / 13 ŞUBAT 2013 saat 22:00 tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros mağazalarından, Kampanya tarihleri arasında tek seferde 25 TL ve katları tutarında (her 25 TL’ye bir çekiliş hakkı) FINISH ( Bulaşık Makinesi Deterjanı) ürünlerinden satın alan Money Club Kart , Money Visa Kart, Money Club Kart özelikli (Migros Club Kart, Money Club Paro Kart, Koç Ailem, Money Club & More Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Kart) kart sahiplerine çekiliş hakkı verilecektir.Çekiliş 01 MART 2013 Tarihinde saat 10:00 ‘da Pozitif Tanıtım Ltd. Şti. Eski Üsküdar Yolu, Bodur İş Merkezi Kat.8 D. 34 İçerenköy-İstanbul adresinde gerçekleştirilecektir.Çekişte, 300 KİŞİYE 2 kutu Finish Quantum (Bulaşık Makinesi deterjanı) ikramiye olarak verilecektir. Kazanan talihliler 06 MART 2013 Tarihli Akşam Gazetesi’nde duyurulacaktır. Asil talihlilerin ikramiye için 21 MART 2013 tarihine kadar, yedek talihlilerin ise ikramiye için 05 NİSAN 2013 tarihine kadar kimlikleri ile Pozitif Tanıtım Ltd. Şti’ye başvurmaları gerekmektedir..Bu tarihlere kadar yapılan başvurularda talihliler haklarını kullanabileceklerdir. Aksi takdirde haklarını kaybedeceklerdir. İkramiyenin son teslim tarihi 05 MAYIS 2013’tür. Üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money Club Kart , Money Visa Kart, Money Club Kart özelikli (Migros Club Kart, Money Club Paro Kart, Koç Ailem, Money Club & More Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Kart) Kart sahiplerine Çekiliş hakkı verilmeyecektir.Kampanyaya sadece Money Club Kart , Money Visa Kart, Money Club Kart özelikli (Migros Club Kart, Money Club Paro Kart, Koç Ailem, Money Club & More Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Kart) Kart sahipleri katılabilecektir.Migros Ticaret A.Ş. , Reckitt Benckiser ve Pozitif Tanıtım çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.Bir kişiye birden fazla ikramiye verilmeyecektir.İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.İkramiye tesliminde fiş / fatura ibrazı zorunludur.
1 koy 2 al
aynen doğru..ancak sadece 300 kişi 1 koyup 2 alacak..diğerleri sadece 1 alacaklar.yine saçmasapan bir kampanya olmuş..teşekkürler migrosa...
Adamlar canlarından veriyo bu aralar
az veren candan çok veren maldan verirmiş derler yaa..
on numara kampanya süper
gereksiz reklam kokan bir kampanya nesi 10 numara ben mi fark edemedim yoksa sizde sitem mi ettiniz bunu yazarak
2 paket finish veriyor altı üstü..
koskoca BİR yıllık finish veriyolar ya daha ne versinler