Arkadaşlar pril carrefeour kampanyasından kazandığım 3 beyaz eşya seti aras kargo tarafından taşınırken buzdolabı hasar görmüş, arkasında çizik var, kutusu yıpranmış küçük olarak görülse de çalışma sistemine zarar gelmiştir diye buzdolabını teslim almayacağımı beyan ettim, merkezlerini aradım şu an hasarlı kargo olarak işlemlerin devam ettiğini söylediler. sonucu bekliyorum,
böyle bir durumla daha önce karşılaşan oldu mu? deneyim ve önerileriniz neler olur?
3 kez aras kargo ile sorun yaşadım...hiçbirinde ürün teslim almadım ürün ambajına
önem vermeyen bir firma teslim alsaydım kazandığım braun blenderlerin kutusu yağ a
bulanmış ve ya duru 3 lü duş jeli paketinden biri çalınmış teslim edeceklerdi şikayet ettim
şen piliç mangalları da enkaz gibi geldi yine almadım...her seferinde gönderici firma sorunumu
çözdü aras kargo sorunlu bence itina nedir bilmeyen bir firma,
Aras kargo iş adresime düzenli olarak saat 6 dan sonra gelir ve genelde de geri gönderir aramaz bile.Gelen kargolarda o kadar düzensiz.Geçen tv nin irsaliyesini solo diyor arasda ama bi bulmayı beceremediler garantiden olduk sağolsunlar.Telefonlarını ararsın hep meşgul gidersin açık masaüstündendurur.Bu kadar işleriyle ilgili bir firma..
Bide yurtiçi kargoyu görsenizmhocam kontrol edelim kırıksa tutanak tutalım işde bulamadık eve bıraktık durumları felan.Aralarında o kadar büyük fark varki anlatamam.
Aynı durum başına gelecek olanlar için bilgilendirme yapıyorum.
U2 TANITIM'ı durumdan haberdar ettim, sağ olsunlar hemen ilgilendiler, aras kargoya hemen ihtarname çektiler, sonra beni aradılar, tek bir çizik olsa dahi teslim almayın dediler, ürünü hasarsız olarak size teslim etmek zorunda dediler, bizzat bu durumla kendileri ilgileneceklerini bildirdiler.