Gönderen Konu: Nescafe Gold' dan 3 ayrı dönemde 1000 adet Kahve Makinası 15 MAYIS 2013  (Okunma sayısı 12781 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Şifreleri göndermeyi unutmuşuz bu dönem :) İyiki bir dönem daha var..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
kahve içen birisi değilim o yüzden katılmadım.1 tane alıp çıkarsa satayım diyorum para edermi oluru nedir  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Şifreleri göndermeyi unutmuşuz bu dönem :) İyiki bir dönem daha var..

olamaaazz  :P ;D
keşke 2. dönem gönderseydiniz 3. dönem sizinle aynı çekilişte olucam şansım %0,1  ;D ;D
Şaka bi yana bol şans şimdiden :)

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
1 tanecik şifrem vardı onu da gönderdim mi göndermemdim mi emin değilim formu doldurduğumda ekranda hiç birşey çıkmamıştı ve acelem vardı hemen kapatmak zorundaydım tekrar deneyeyim bakim şifreyi.
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
kahve içen birisi değilim o yüzden katılmadım.1 tane alıp çıkarsa satayım diyorum para edermi oluru nedir  :D
bu makinayı geçen hafta migrosta 150 tl ye sattılar diye yazmışlar konunun önceki sayfalarında

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
bu makinayı geçen hafta migrosta 150 tl ye sattılar diye yazmışlar konunun önceki sayfalarında

değmezmiş 20 liraya 150 lira  :D hatta onu anca 100 liraya satabilirsin  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
ben de şifre gönderemeyen mağdurlardanım..3.dönem nasip ise..hayırlı cumalar bu arada herkese..

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
gönderim yaptık ama u2 ye ulaşamadım sürekli meşgul:(
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
u2'ya ulaşmak çok zor bu aralar. sürekli meşgul, meşgul olmadığında da açılmıyor. açıldığında da 10 dk müzik dinletiyolar. bazen tam müşteri temsilcisi açacak hop hat kesiliyor.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Diasa da 16.90 LİRA