Bu bilgisayardan yapanlar 3 kuruşumuzu da mahvetti
İnşallah batmaz.
Banada dün üç reklam geldi. Ödemeleri alabildim çok şükür.
Tek gelsinde üç beş reklamada razıyım.

Pts ve ptc'lere kaldık artık.
dün 3 reklam geldi toplam. 45 kuruş yattı. ondan önceki gün para yatmadı. vay arkadaş bu zamana kadar sorun yoktu ben üye olunca mı neyse ya kapanmasın da tapporo'dan iyidir yine.
Aktaş333 isimlerden para nerden geldi başka bir uygulamadamı var ayrıca ben tapporo nasıl bir kazanç anlamış değilim hem uzun videoları seyret seyret bitmiyo bide 5 oro yatırıyorlar iğneyle kuyu kazmak gibi ama winat9 da buaralar para vermiyo reklamda çok az çıkıyoor
Aktaş333 isimlerden para nerden geldi başka bir uygulamadamı var ayrıca ben tapporo nasıl bir kazanç anlamış değilim hem uzun videoları seyret seyret bitmiyo bide 5 oro yatırıyorlar iğneyle kuyu kazmak gibi ama winat9 da buaralar para vermiyo reklamda çok az çıkıyoor 
Konusunu açmıştım lakin galiba yasakmış bu yüzden kaldırılmış. Özel mesaj gönderiyorum hocam.
Konusunu açmıştım lakin galiba yasakmış bu yüzden kaldırılmış. Özel mesaj gönderiyorum hocam.
hocam bana da atar mısın merak ettim
özel mesajlar gönderildi. kusura bakmayın biraz geç cevap vermek zorunda kaldım.
Bu winat9 u Aralık sonundan beridir kullanıyordum.
Şimdi paypal hesabıma baktım toplam 4 cihazla şuana kadar birikmiş param bu kadar olmuş.Damlaya dalaya göl olmuş yani.
Birkaç gündür 1 reklam geliyor izlemiyorum bile.
Her güzel şeyin bir sonu vardır.

özel mesajlar gönderildi. kusura bakmayın biraz geç cevap vermek zorunda kaldım.
Bende pm alabilir miyim hocam.