0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HiDownload'la canlı yayını bilgisayara kaydedebilirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHiDownload'la canlı yayını bilgisayara kaydedebilirsiniz.yayın canlı olmasada olur mu peki? çünkü dün çekildi haftaya p.tesi yayınlanacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHiDownload'la canlı yayını bilgisayara kaydedebilirsiniz.yayın canlı olmasada olur mu peki? çünkü dün çekildi haftaya p.tesi yayınlanacak.işte yayınlanıoken çekeceksiniz Gerçi bölümlerini yüklüyorlar siteye, ordan indirip CDye kaydedebilirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHiDownload'la canlı yayını bilgisayara kaydedebilirsiniz.yayın canlı olmasada olur mu peki? çünkü dün çekildi haftaya p.tesi yayınlanacak.işte yayınlanıoken çekeceksiniz Gerçi bölümlerini yüklüyorlar siteye, ordan indirip CDye kaydedebilirsiniz.hea:) anladım:) süper öyle yapalım o zaman. daha eski usul bişiy yok demi? kaset varken kasete çekerdik ya şimdi de cd playerdan cd ye çekilir diye düşünmüştüm ben:)