Dün beğenmiş sayfayı, katılmış ve hemen kazanmış valla helal olsun diyorum.
usta kampanyacılar face üzerinde bir yarışmaya katıldım ama burada link veremiyorum,yeni kampanyacıyım diye napmam lazım beğenenler arasından 1 kişiye hediye göndericem
nasıl açılacak peki konu ,ayrıca hediye vermekte kuralamı tabiii pardon anlayamadım,zaten sitenizin kuruluş amacı ne,yoksa milleti boş vaatlerle kandırmakmı,yıllardır takip ediyorum doğru dürüst bişey gönderen çıkmadı
nasıl açılacak peki konu ,ayrıca hediye vermekte kuralamı tabiii pardon anlayamadım,zaten sitenizin kuruluş amacı ne,yoksa milleti boş vaatlerle kandırmakmı,yıllardır takip ediyorum doğru dürüst bişey gönderen çıkmadı
Kurulus amaci guncel kampanyalari paylasmak ve kurallar icinde destek toplamaktir bu forumu iyi takip ediyor olsaydiniz zaten bu tarz bir mesaj yazmazdiniz
Kampanya destekte kuralllar var oradan okuyabilirsiniz
Forumu amaçları doğrultusunda kullanmak isteyen ama izin verilmeyenler hemen forumu kötülüyor. Lütfen biraz olsun menfaatlerinizi bir kenara bırakın.
bir yılda 2-3 mesaj falan mı gönderdin ? mesaj sayın 12de..