ne mutlu size darısı isteyenlerin başına
Allah kabul etsin kardeş... Varsa hakkımız helal olsun
wayyy dosrum görüşemiyoz uzun zamandr allah kabul etsin bizde askerdeyiz işte
hyrlı umreler olsun .hakkıyla gidip tutmayı hepimize nasip eylesin rabbim .
Bende makrom yapıyı kazanan belli zaten diyordum . Sloganı yazıpmı gidiyorsunuz yoksa yazmadanmı Ona göre kafa yorcam dermişiiim
Allah kabul etsin , Hayırlı umreler , ülkemiziçin hastalarımız için dua edin lütfen
slogan felan yazacak durumda değilim 3 aydır

en az 20 slogan marka yarışması kaçırdım katılamadım. yazmadan gideceğim büyük ihtimal.çünkü üretemiyorum kafam meşgul
3 aydır kampanyalara katılamıyorum. Cuma günü Umreye gidiyorum kısmetse inşallah. Hakkınızı helal edin lütfen.farkında olmadan kırdığım varsa affetsin.ben herkese hakkımı helal ettim 
ayyyyyyyyyyyy inan o kadar kazanan felan görüp kıskanmıyorum huyum değildir ama umreye hacca gidiyorum diyen olunca içim böyle......................
Hayırlı umreler arkadaşım selametle git dön inşallah varsa hakkım helal olsun sende helal et ve benim gibi gönülden yürekten isteyip dua eden herkese Allah c.c nasip etsin inşallah...
Bunun nasip olması çok büyük bir huzura kabuldür anlayana ..............
Çok istiyorum çok nasip eyle yarabbim ölmeden isteyen herkese.. Aminnn.
normalde böyle şeyler söylemek adetim değildir ama hak helal etmek şart oraya gitmeden mecbur yazma gerekti

darısı gitmek isteyenlere inşallah.dua isteyen herkes için dua edeceğim inşallah. liste çok kabarık
wayyy dosrum görüşemiyoz uzun zamandr allah kabul etsin bizde askerdeyiz işte
seninki kısa dönem ya.teskere alınca forum yandı desene

ben umre dönüşü gene aynı değişmeyecek eskisi gibi giremeyeceğim tek tük büyük ödüllere anca,oda hepsine değil

sende sağ salim bitirirsin inşallah amin
Kurbişe bak Allahım nasip etmiş bu genç yaşta o kutsal toprakları görmeyi, selametle git gel inşallah, hakkım varsa helal olsun.
Allah kabul etsin canım hayırlısı ile git gel inşallah çok güzell bir şeyy
Varsa helal olsun, Allah sağlıkla gidip dönmeyi nasip etsin, Allah kabul etsin...