Şimdi kipadan geldim.insertteki ürünlerden doğru düzgün bişey yok,görevlilere sorduk bilmiyor havasındalar.Sonuç=elimiz boş döndük
ürünlerin çoğu yok hava aldım geldim
babamı göndermiştim oda havasını almış gelmiş 10,:00 da mağaza açılmış ilk giren bendim diyor ama kalmadı bitti demişler
babamı göndermiştim oda havasını almış gelmiş 10,:00 da mağaza açılmış ilk giren bendim diyor ama kalmadı bitti demişler
bence personel almıştır hepsini kavga çıkmış bizim mağazada bende 10:05 geçe gibi gittim kalabalıktı ama ne tost makinası ne çay makinası ne maşa yok bişi çarşafsız nevresim takımı vardı

15 tl
ilk giren müşteriye kalmadı bitti demek nasıl oluyorki:))kendileri aldı herhalde...
hangi kipa'ya gittiniz arkadaşlar? biz de pendiktekine gidecektik ama
elektronik şeyleri zaten almayacaktım da sabah sabah
ananas bile bitti dediler yıkıldım. herhalde 8-10 konserve geldi onlarda bitti hemencecik anlamadım ki
elektronik şeyleri zaten almayacaktım da sabah sabah ananas bile bitti dediler yıkıldım. herhalde 8-10 konserve geldi onlarda bitti hemencecik anlamadım ki

konservesi güzel oluyormu
olıyor ben pasta yaptıgım için sadece kons. kullanabiliyorum. rahat
face te mesaj yazmıştım niye boşuna yoruyorsunuz bizi diye
formumuzu doldurun diye mesaj atmışlar beni yormak için ellerinden geleni yapıyorlar