Gönderen Konu: Tupperware ile düzenli dolaplar-28 Ocak  (Okunma sayısı 1632 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Tupperware ile düzenli dolaplar-28 Ocak
« : 17 Ocak 2013, 11:38:09 »
Yarışmanın Konusu ve Amacı:
Konu: Tupperware ile düzenli dolaplar
Amaç: Tupperware ürünlerinin mutfak dolaplarına kazandırdığı düzen ve kullanım kolaylığı.

YARIŞMA KURALLARI
Adım: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin’yi beğenin.
Adım: Tupperware ürünleri kullanarak düzenlediğiniz mutfak dolabınızın fotoğrafını çekin. Fotoğrafı çekerken dikkat edilmesi gerekenler: a) Mutfak dolabınızın mümkün olduğunca açık ve ürünlerin görünür olması gerekmektedir. b) İçerisinde yer alan açıkta kalan paketler var ise markalarının görünmemesi gerekmektedir.
Adım: Gönderilecek fotoğrafın JPG/JPEG veya GIF formatında olması gerekmektedir.
Adım: E-Postanızın “Konu/Subject” kısmına yarışmaya katılan kişinin Adını ve Soyadını yazdığınızdan emin olarak Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mail adresine, mutfak dolabınızın 1 adet fotoğrafını beraberinde size ulaşabileceğimiz bilgilerinizi ekleyerek gönderin. (Ad/Soyad - Adres - Ev ve/veya Cep telefonu)
Adım: Gönderdiğiniz fotoğraf Tupperware Türkiye tarafından kontrol edildikten ve onaylandıktan sonra facebook sayfasına yüklenecektir.
Adım: Fotoğrafınız facebook sayfasına yüklendikten sonra fotoğrafınızı arkadaşlarınıza duyurup “Like (Beğen)” alın.
Adım: En çok “Like (Beğen)” alan ilk 3 mutfak dolabı görseli Tupperware Türkiye’den birbirinden güzel ödüller kazanacaktır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2013, 10:38:50 Gönderen: gizemlitosbaga »

Çevrimdışı aslan_harun

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tupperware ile düzenli dolaplar-28 Ocak
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2013, 19:35:31 »
 KATILIM ŞARTLARI

Yarışmamız 21 Ocak 2013 Pazartesi – 28 Ocak 2013 Pazartesi tarihleri arasındawww.facebook.com/TupperwareTurkiye adresli Tupperware Facebook sayfası üzerinden gerçekleşecektir.
    Gönderilecek fotoğrafların boyutunun 1MB’dan büyük olmaması gerekmektedir. 1MB’dan büyük fotoğraflar otomatik olarak sistem tarafından silinecektir. Bu nedenle silinen fotoğrafların sorumluluğu göndericiye aittir.
    Kazanan üyelerimiz, hediyenin kendilerine ulaşması için kişisel bilgilerini tam olarak göndermelidir. Özellikle adres ve telefon bilgileri mutlaka belirtilmelidir.
    Yarışmamız 28 Ocak 2013 Pazartesi günü 12:00’ de sona erecek olup, kazanan katılımcılar 1., 2., ve 3. olarak 28 Ocak 2013 Pazartesi günü saat 14:00' da facebook sayfamız üzerinden duyurulacaktır.
    Ödüllerin teslim süresi kazanan üyelerimiz belli olduktan sonra 15 gün içerisinde gerçekleşecektir.
    Katılımcıların gerçek profilleriyle yarışmaya katılması şarttır.
    Haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların tespiti durumunda ödül hakkı ve üyeliği hiçbir uyarı yapılmadan iptal edilecektir.
    18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz.
    Her takipçi sadece 1 kez katılma hakkına sahiptir.
    Kampanyaya katılan her aileden bir kişi hediye almaya hak kazanabilir.
    Hediye kazananların isimleri, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin yayınlanacak ve kendilerine telefon veya e-mail ile ulaşılacaktır.
    Telefon bilgilerinden ulaşamadığımız üyelere, Tupperware tarafından mail gönderilecektir. Maillere cevap verme süresi 30 gündür.
    30 gün içinde cevap alınamadığı takdirde kazanan üyeler, hediye alma hakkını kaybedeceklerdir.

ÖDÜLLER

1. En Çok Beğenilen Fotoğrafın Ödülü:

2 Adet Oval Set (Yeni Mor Rengi ile) - 1 Adet Baharatçık Set (Yeni Mor Rengi ile)

2. En Çok Beğenilen İkinci Fotoğrafın Ödülü:

1 Adet Oval Set (Mavi Rengi ile) - 1 Adet Zeytinyağlık

3. En Çok Beğenilen Üçüncü Fotoğrafın Ödülü:

1 Adet Su Set (500ml, 1.1lt, 1.3lt, 2.1lt, 2.9lt)

YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışmamıza katılım süresi; 17 Ocak 2013 Perşembe günü başlayıp, 21 Ocak 2013 Pazartesi günü 09:00’ da sona erecektir. Fotoğraflar, 21 Ocak 2013 ile 28 Ocak 2013 tarihleri arasında facebook sayfamızda yarışacaktır. En çok BEĞEN(LIKE) alan ilk üç yarışmacı 28 Ocak 2013 tarihinde facebook sayfamızda anons edilecektir.