Verdikleri hediye sayısı hem az hemde Kart olayı çok sakıncalı Ben Migrosa yazdım kart lı kampanya yapmayın Şifreli kart verilsin müşteri hizmetlerin de onlarda beni aradı teşşekür ettiler ilgili deparmana vermişler değerlendirmeye almışlar Bence hepiniz yazın tepkinizi gösterin Money kartlı çekiliş yapılmasını istemiyoruz şifreli kart lı istiyoruz Yazın Migros iletişim sayfasına
kesinlikle yazıcam
gerçi bu kampanyada iki ürünü birlikte almadan katılım olmadığından sanırım bilen katılıcak ve katılım az olucak
hoş migrosun sistemininde bu iki ürün geçince katılım olacak gibi bir şeyi doru düzgün yapabilceğini sanmıyorum
Bu alışveriş kampanyalarında örneğin 20 tl ve katları diyor ya , biz de ürünü aldık örneğin 21 tl tutuyor fakat daha sonra karta özel indirim düşüyor ve 19 tl ödeniyor. Şimdi biz çekilişe katılmış oluyoz dimi
Bu alışveriş kampanyalarında örneğin 20 tl ve katları diyor ya , biz de ürünü aldık örneğin 21 tl tutuyor fakat daha sonra karta özel indirim düşüyor ve 19 tl ödeniyor. Şimdi biz çekilişe katılmış oluyoz dimi
Katılmamış oluyorsun dostum... Kredi kartı puanı haricinde matket kartı indirimleri dahil olmaz..
ayrı günlerde aldım fairy platınıum ve fairy platınıum tablet yanında fairy sıvı hediyeyi acaba katılmış olur muyum?
Kampanya detaylarına uygun şekilde fairy aldım migros acaba katılmış olurmuyum
Kampanya detaylarına uygun şekilde fairy aldım migros acaba katılmış olurmuyum 
Ne kadar şanslısın görcez

Bende aldım biraz sırf fiyatı uygun diye stok yaptım.İnşallah katılmışızdır inşallah kazanırız...
bu seneki hedefim bir buzdolabı bir çamaşır makinası kazanmak
Siifkede satılık buzdolabı var lazımsa
Siifkede satılık buzdolabı var lazımsa 
bu seneki hedefim bir buzdolabı bir çamaşır makinası
kazanmak