-Annemoda.L'Oréal Kampanyası Sona Ermiştir.
Talihliler kişisel bilgilerinin gizli kalması amacı ile rumuzlarla duyurulmuştur. Kendilerine bilgi mailleri ulaştırılmaktadır. İşte şanslı ziyaretçilerimiz: 1.Rumuz:Corn 2.Rumuz:Altınyurt 3.Rumuz:Eskişehir 4.Rumuz:Vefa 5.Rumuz:Kocatepe 6.Rumuz:22 Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, diğer kampanyalarda da buluşmayı diliyoruz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Kazananlar, kişisel bilgilerinin gizli kalması için rumuzlarla açıklanmıştır. Kendilerine bilgi mailleri ulaştırılmaktadır. 1.Rumuz:Sivas 2.Rumuz:Palmiye 3.Rumuz:Çarşı 4.Rumuz:Lokum Katılan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz. Çok yakında yapılacak yeni kampanyamıza katılımınızı bekliyorum. Şansınız açık olsun
Kişisel bilgilerin gizli kalması açısından şanslı ziyaretçilerimiz rumuzlarla duyurulmuştur. Kendilerine bilgi mailleri ulaştırılmaktadır.1.Rumuz:İnce 2.Rumuz:12 3.Rumuz:İltifat 4.Rumuz:Nalıncı 5.Rumuz:Balgat. Kampanyalarımıza katılan herkese teşekkürler. Çok yakında B'Jeani markasıyla yapacağımız kampanyaya da katılımınızı bekliyoruz.Şansınız her zaman açık olsun
SOSYETİKPAZAR.BİKİNİ-JEANS KAMPANYASI TALİHLİLERİ BELLİ OLDU.ŞANSLI ZİYARETÇİLERİMİZ;
Ece Kalaycıoğlu ve Banu Sunar.Hediyelerinizi güle güle kullanın. Kampanyamıza katılan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz,
güle güle giyin , siz giydiğinizde kimse gülmesin
tebrik etsem mi bilemedim..

neyse tebrikler
bende şaşırmıyorum
ve eceyle özellikle tanışmak istiyorum
sempati duyoyorum
kazananlara tebrikler..
gerçekten giyecekler mi yoksa sırf katılmak ve kazanmak mı amaç merak ettim.. giyeceklerse iyi olmuş kazandıkları