Gönderen Konu: Slogan Sizden Hediyeler Bizden  (Okunma sayısı 40909 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Slogan Sizden Hediyeler Bizden
« Yanıtla #70 : 14 Ocak 2013, 01:27:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bende yazıyorum ama açıklama kısmına ne yazmalıyız ki ?

sloganında neyi nalatmak istediğini yazabilirsin aklına bişi gelmiyorsa o kısma ''yok'' yazıp formu yollayabilirsin

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #71 : 14 Ocak 2013, 01:28:14 »
ben slogan yarışmasına katılıyorum ya da sloganımın ismini yazdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #72 : 14 Ocak 2013, 05:47:26 »
2 gün forumda yoktum. ne güzel şeyler olmuş. neyse ki kaçırmamışım süre uzun ;) Kazananları tebrik ederim. Güle güle kullanın hediyelerinizi...

Bu saatte slogan yazıyorum. kendime inanamıyorum :)
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2013, 06:04:07 Gönderen: nehir_1 »
@sheymcan

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #73 : 14 Ocak 2013, 09:43:37 »
bende sloganda iyi değilimdir ama bişeyler üretip şansımı deneyeceğim bakalımm...

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 14 Ocak 2013, 09:53:21 »
konuyu inceleme fırsatım olmamıştı.şimdi biraz inceledim projeyı anladıgım kadarıyla bir slogan gonderdım ama proje PARALEL 212 nin ne oldugunu bilseydık ona gore bir slogan yazardık aslında ıyı olurdu
:)

Çevrimdışı eceebru

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #75 : 14 Ocak 2013, 11:21:40 »
Makrom Yapı'yı bu güzel ve titiz etkinliği için takdir ediyor, teşekkürlerimi iletiyorum. Bu zihniyette insanlar gerçekten kalmadı.
Geçen beni üzen bir olayı anlatayım size,
Yeni yıl nedeniyle bir çok kampanya yapıldı ve elimden geldiğince katıldım, hepsini boş geçmiş olsam da umutla beklemek güzel   :)  Geçen hafta Facebook üzerinden katıldığım yarışmaları takip ederken bir baktım AB Türkiye'nin düzenlendiği yarışma sonuçlanmış, bir kişiye ipad retina verilecek yarışmada asil talihli Şansal TOSUN isimli birisi ve yedek talihli benim. Yarışma koşulunda facedeki görseli beğenip paylaşanlar veya e-bültenimize üye olanlar arasında çekilişle bir kişi ipad retina kazanacak ve kazanan facebook üzerinden mesaj yollanacaktır deniliyor.
Yedek olduğumu duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü görseli 1074 kişi beğenip paylaşmıştı ve bunca insan arasında talihsizlik bana vurmuştu. Kazanan kişiyi merak edip facede arattım facede böyle isimde kimse yoktu. Görseli beğenip paylaşanlar arasında da bu kişi yoktu. Tek ihtimal e-bülten üyeliği yapmış birisi olmalıydı. Onun adına sevindim, hem sıranın bana gelmesini istiyor hem de bu düşüncemden dolayı kendime kızıp o haketti alsın sevinsin diyordum. Bir yandan da kural gereği kazanan kişiye sadece facebook üzerinden mesaj yazılacağı belirtildiğinden ve bu yarışmanın ve sonuçlarının facebook dışında hiçbir yerde yayınlanmamış olmasından dolayı Şansal TOSUN adlı kazananın bu hediyeyi alamayacağını şansın bana gülebileceğini düşünüyordum. AB Türkiye'ye mesaj attım ve onlara teşekkürlerimi iletip, yedek olmanın üzücü bir şey olduğunu ama yine de bir umut taşıdığımı belirttim. Diğer gün bana onlardan cevap geldi ve ödülün sahibine teslim edildiği, ilgim için de teşekkür ettikleri yazıyordu. Kibarlıkları güzeldi ama yedek olanın şanssızlığı için hiç bir şey yapmamışlardı, bir gönül alma yoktu. Olsun alışkınız bu durumlara dedim ama içimi kemiren sıkıntımı da dile getirmeden edemedim. Bi mesaj daha yazıp, yarışmanın da sonucunda facebook dışında kesinlikle yayınlanmamasına, kazanan kişinin facebook'da kayıtlı olmamasına rağmen sonuç açıklanır açıklanmaz bu kişi nasıl haber alıp üstelik sizden hediyesini bile almış ben anlayamadım dedim (işin açıkçası kandırıldık mı acaba diye düşünmedim değil) Bana aynı gün cevap yazıp kazanan kişiye hem facebook hem de mail adresinden mesaj attıklarını ve kişinin de gelip ödülünü hemen teslim aldığını söylediler.
İkna oldum mu, hayır olmadım. Hayırlısı olsun. Umarım sadece benim hüsnü kuruntumdur ve umarım yarışmayı da çekilişi de layıkıyla yapmışlardır. Güzel olana inanmak daha iyi olsa gerek  :)

Bu kampanyalar bir reklamdır, güzel bir tanıtımdır. Katılımcıları ile güzel paylaşımlardır. Katılımcılar sadece hediye beklemez, güzel tavır, incelik, düşünceli olmak, katılımcısını basamak gibi görmemek tüm kampanya katılımcılarının gönlünü fetheder.
Şu an burada sergilenen bu güzel tutumdan dolayı çok içten söylüyorum hediye kazanmış gibi keyfim yerine geldi. Tüm kazanan arkadaşları tebrik ediyor, bu güzel etkinliğe imza atan Makrom Yapı'ya helal olsun diyorum.
Teşekkürler...

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
« Yanıtla #76 : 14 Ocak 2013, 12:08:39 »
Kazananları tebrik ederim,Makrom Yapı'dan Güzel Bir Kampanya Daha :)
Slogan Konusunda Pek Yetenekli Değilim Ama Gönderdim Aklıma Gelenleri,Umarım Şans Birazda Bizden Yana Olur :)

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #77 : 14 Ocak 2013, 12:28:45 »
Ben de proje ismini kendimce yorumlayarak ona uygun sloganlar üretiyorum. Umarım beğenilir. Marka oluşturma, slogan yazma, kurumsal kimlik oluşturma tam benim işim  :)
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 14 Ocak 2013, 12:45:44 »
katıldığım ilk slogan yarışması..hadi bakalım bol şans herkese arkadaşlar...
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı zeykum

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #79 : 14 Ocak 2013, 14:32:54 »
teşekkürler makrom yapı  :)