Değerli hergunkampanya üyeleri bir üyenin şansının açılması mıknatıs gibi tüm üyeleri de çeker. Değerli üyeniz balcayı bir başlangıç olarak görerek şansı üzerinize çekeceğinize emin olabilirsiniz. Müdürümüz Hakan Beyde şu anda bu siteyi izlediği için İcra Kurulu ile birlikte bu hediyeyi onaylamış amacı sitenin üyelerinin kazanç katsayısını arttırmak ilerleyen günlerde birçok yerden kazanan arkadaşlar olacak eminiz.
Saygılarımızla
Makrom Yapı
sagol cadısıla tesekkur ederım sana ...
genıs dusunun bıraz, olabılecek yerlerı dusunun...herseyı katın ıcıne... sayıları, renklerı vs bıle katın ben oyle yaptım
Değerli hergunkampanya üyeleri bir üyenin şansının açılması mıknatıs gibi tüm üyeleri de çeker. Değerli üyeniz balcayı bir başlangıç olarak görerek şansı üzerinize çekeceğinize emin olabilirsiniz. Müdürümüz Hakan Beyde şu anda bu siteyi izlediği için İcra Kurulu ile birlikte bu hediyeyi onaylamış amacı sitenin üyelerinin kazanç katsayısını arttırmak ilerleyen günlerde birçok yerden kazanan arkadaşlar olacak eminiz.
Saygılarımızla
Makrom Yapı
teşekkür ederım mesaj attım sıze
Ona Verdin bizede Ver muhabbeti çok yanlış..
aynen öyle eminim yazarken bana da versinler düşüncesiyle yapmamıştır çok gönülden istemiş :)mesele bu
1250. Katılımcımız Makrom Yapı' dan Teşekkür Hediyesi Olarak
Powerway Mp3 Çalar Kazandı
1250. katılımcımız: Gülsen Narlı- İstanbul
Tebrikler
Pff sabah erkenden iş görüşmem var ve hala slogan düşünüyorum
Hediye denk gelseydi iyiydi moral olurdu mülakat öncesi
Bende yazıyorum ama açıklama kısmına ne yazmalıyız ki ?