Gönderen Konu: ArkoMen Gold Power (31 Ocak)  (Okunma sayısı 10437 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
ArkoMen Gold Power (31 Ocak)
« : 10 Ocak 2013, 14:58:58 »
Arko Men GOLD POWER ile Sosyal Olimpiyatlar başlıyor! Sen de Sosyal Olimpiyatlar’ın en güçlüleri arasına gir, muhteşem ödüllerden birini kazanma şansını yakala! Hemen katılmak için; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2013, 21:18:33 Gönderen: admin »
izgim

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: ArkoMen Gold Power
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2013, 15:01:10 »

Bu kampanya, EVYAP SABUN Y.G. SAN. T.A.Ş’ın tarafından  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfası için düzenlenmektedir.
    10.01.2013 saat 15:00 – 31.01.2013 saat 15:00 tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sitesine girerek “Arko Men GOLD POWER ile Sosyal Olimpiyatlar” uygulamasına girip yarışan ve karşılarına çıkacak katılım formuna ad, soyad, adres, şehir, ilçe, e-mail ve cep telefonu bilgilerini eksiksiz giren Facebook kullanıcıları yarışmaya katılabilecektir.
    Arko Men GOLD POWER ile Sosyal Olimpiyatlar uygulamasında genel bir sıralama listesi vardır. Ödüller günlük olarak dağıtılmamaktadır.
    Katılımcılardan ilk 216 kişi ödüllere hak kazanacaktır.

Ödüller; 1.’ye Sony PS3 320 GB + Move + Olimpiyat Oyunu; 2.’ye Xbox 360 + Kinect + Kinect Spor Oyunu; 3.’ye Nintendo Wii + Spor Oyunu; sonraki 10 kişiye Casio G Shock Saat; sonraki 200 kişiye de Arko Men GOLD POWER tıraş kolonyası hediye edilecektir.

Genel sıralamada herhangi bir ödül sırası için gerekli katılımcı sayılarına ulaşılamazsa sonuncu katılımcıya/katılımcılara ödül/ödüller verilecektir.
    Kampanya boyunca bir kişi birden fazla hediye/hizmet kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez ve nakde çevrilemez.
    Katılım formunda ad, soyad, adres, şehir, e-mail ve cep telefonu eksik olanlar ödül kazanacak sıralamada dahi olsalar ödül hakları olmayacaktır.
    Ödül kazanan yarışmacılar 04.02.2013 saat 15:00 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında duyurulacaktır.
    Ödüller talihlilerin uygulamada verdikleri adreslere 21 iş günü içerisinde gönderilecektir. Yanlış verilen adresler sonucunda ulaşmayan ödüllerden EVYAP SABUN Y.G. SAN. T.A.Ş sorumlu değildir.
    Bu yarışmaya EVYAP SABUN Y.G. SAN. T.A.Ş , Youth Republic Pazarlama ve Araştırma Hizm. A.Ş, ilgili ajans çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
    EVYAP SABUN Y.G. SAN. T.A.Ş  bu kampanyayı, önceden duyurmak koşulu ile istediği an sonlandırma veya yeni bir dönem için tekrarlama, uzatma, dilediği zaman ödüller dahil dilediği değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
    EVYAP SABUN Y.G. SAN. T.A.Ş ve Youth Republic Pazarlama ve Araştırma Hizmetleri  A.Ş.    kampanya boyunca ve sonrasında, uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla veya herhangi bir şekilde haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıları, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yaptığı tespit edilen kişileri ya da haksız yollardan elde edilen her türlü işlem veya kazanılan ödülleri tespit etmesi durumunda, katılımcının bütün kampanya verilerini, ödül hakkını, üyeliğini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve kazananı değiştirme hakkına sahiptir. Ayrıca, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
    Katılımcıların, kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi münhasıran EVYAP SABUN Y.G. SAN. T.A.Ş ve Youth Republic Pazarlama ve Araştırma Hizmetleri  A.Ş.   tarafından yapılacaktır.
    Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta, EVYAP SABUN Y.G. SAN. T.A.Ş ve Youth Republic Pazarlama ve Araştırma Hizmetleri  A.Ş. .’in kampanya uygulama kayıtları esas alınacaktır.
    Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını, gizlilik politikasını ve katılım koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.
izgim

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2013, 15:03:54 »
tam ben açacaktım, zevkliymiş  ;D

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2013, 15:07:21 »
nasıl oynanıyor anlayamadım arkadaşlar

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2013, 15:16:14 »
suan 4.yüm ama yakın zamanda 4444.olurum :D :D

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2013, 15:17:14 »
Ben oyuna ilk girdiğimde 1 . idim şuan hızla irtifa kaybetmeye devam ediyorum
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2013, 15:19:05 »
tebrikler x2goldpower kazandın arkomen ile gücünü 2 ye katladın yazdı :)
izgim

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2013, 15:24:58 »
tebrikler x2goldpower kazandın arkomen ile gücünü 2 ye katladın  BANADA BÖLE YAZDI HEMDE 2 KEZ KAZANDIM MI YANİ :)???

Çevrimdışı pembe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2013, 15:31:46 »
birisi bana bu oyunu anlatabilirmi neyi seçipte oynıcaz???

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2013, 15:37:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
birisi bana bu oyunu anlatabilirmi neyi seçipte oynıcaz???
en yüksek puanım olan alanı seçiyorum öyle oynuyorum. ama her alana girip oynayabilirsiniz farketmiyo.