kazananları tebrik ederim zaten fazlada beklemiyordum kazanmayı bu tip çekilişlerde bayan ağırlıklı kazandırdıkları için
kazananları tebrik ederim zaten fazlada beklemiyordum kazanmayı bu tip çekilişlerde bayan ağırlıklı kazandırdıkları için 
Sevgili mach1,
Bizce bu mesajınız biraz haksızlık. Katılımcıların bayan ağırlıklı olması tabi ki bayan kazanan olma olasılığını artırmaktadır. Ancak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesinde 3 aday seçip tıkladığınızda kimin yazanacağını seçme şansınız yok.
Bu tür ön yargı ile yapılan yaklaşımları doğru bulmuyoruz. Umarız indirimlr.com sitesi olarak yaptığımız kampanyalar ile güveninizi kazanmayı başarırız
Saygılar.
Sevgili mach1,
Bizce bu mesajınız biraz haksızlık. Katılımcıların bayan ağırlıklı olması tabi ki bayan kazanan olma olasılığını artırmaktadır. Ancak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin sitesinde 3 aday seçip tıkladığınızda kimin yazanacağını seçme şansınız yok.
Bu tür ön yargı ile yapılan yaklaşımları doğru bulmuyoruz. Umarız indirimlr.com sitesi olarak yaptığımız kampanyalar ile güveninizi kazanmayı başarırız
Saygılar.
@YazanKazanır serzenişim aslında size değil sizin kampanyanız altında yazılmış genel bir eleştiriydi tabiki bayan ağırlıklı katılım fakat sizin firmanız haricindede yapılan kampanyalara genel olarak bi baksanız hak verirdiniz özellikle çekiliş oldumu daha belirgin fark ettiriyor, başarılarınızın devamını dilerim
teşekkürler
ben bu serzenişi haklı bulmuyorum
bayan ürünleri kampanyalarında bile erkeklerin kazandığını çok gördüm(buna yanlış demiyorum çünkü eşlerimiz için de katılıyoruz çoğu kampanyalara)
o yüzden sadece kısmet diyorum
çok sevindim gönderdim adresimi
kazanmışım şimdi gördüm

çok sevindim hemen mail atıyorum
benim kuzuya göre 30 tl'ye mont beğendim yerlerde debelenmekten mont dayandıramıyoruz iyi olacak inşallah

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
tebrikler , güle güle kullanın
Sevgili Talihli arkadaşlar,
LCW online sitesi 3D Secure kullanmakta ısrar ettiğinden size hediyelerinizi göndermekte biraz geciktik, farkındayız ve bizden kaynaklanmayan bu gecikmeden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sorun en yakın zamanda çözülerek tarafınıza hediyeleri göndereceğiz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Sevgiler,
indirimlr.com