Gönderen Konu: Lc Waikiki Google+ Kampanyası / 10 Ocak  (Okunma sayısı 18451 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lc Waikiki Google+ Kampanyası
« Yanıtla #170 : 14 Ocak 2013, 20:34:24 »
kazananları tebrik ederim zaten fazlada beklemiyordum kazanmayı bu tip çekilişlerde  bayan ağırlıklı kazandırdıkları için  :(

Çevrimdışı KuponSihirbazı

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Kupon Sihirbazı
« Yanıtla #171 : 14 Ocak 2013, 20:53:19 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kazananları tebrik ederim zaten fazlada beklemiyordum kazanmayı bu tip çekilişlerde  bayan ağırlıklı kazandırdıkları için  :(
Sevgili mach1,
Bizce bu mesajınız biraz haksızlık. Katılımcıların bayan ağırlıklı olması tabi ki bayan kazanan olma olasılığını artırmaktadır. Ancak Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesinde 3 aday seçip tıkladığınızda kimin yazanacağını seçme şansınız yok.
Bu tür ön yargı ile yapılan yaklaşımları doğru bulmuyoruz. Umarız indirimlr.com sitesi olarak yaptığımız kampanyalar ile güveninizi kazanmayı başarırız

Saygılar.

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #172 : 14 Ocak 2013, 21:58:43 »
Sevgili mach1,
Bizce bu mesajınız biraz haksızlık. Katılımcıların bayan ağırlıklı olması tabi ki bayan kazanan olma olasılığını artırmaktadır. Ancak Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesinde 3 aday seçip tıkladığınızda kimin yazanacağını seçme şansınız yok.
Bu tür ön yargı ile yapılan yaklaşımları doğru bulmuyoruz. Umarız indirimlr.com sitesi olarak yaptığımız kampanyalar ile güveninizi kazanmayı başarırız

Saygılar.

@YazanKazanır serzenişim aslında size değil sizin kampanyanız altında yazılmış  genel bir eleştiriydi tabiki bayan ağırlıklı katılım fakat sizin firmanız  haricindede yapılan kampanyalara genel olarak bi baksanız hak verirdiniz özellikle çekiliş oldumu daha belirgin fark ettiriyor, başarılarınızın devamını dilerim

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #173 : 15 Ocak 2013, 01:14:43 »
teşekkürler
ben bu serzenişi haklı bulmuyorum
bayan ürünleri kampanyalarında bile erkeklerin kazandığını çok gördüm(buna yanlış demiyorum çünkü eşlerimiz için de katılıyoruz çoğu kampanyalara)
o yüzden sadece kısmet diyorum
çok sevindim gönderdim adresimi
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #174 : 15 Ocak 2013, 01:17:04 »
kazanmışım şimdi gördüm  ;) çok sevindim hemen mail atıyorum
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #175 : 15 Ocak 2013, 16:25:24 »
benim kuzuya göre 30 tl'ye mont beğendim yerlerde debelenmekten mont dayandıramıyoruz iyi olacak inşallah  :D

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #176 : 15 Ocak 2013, 16:27:22 »
tebrikler arkadaşlar.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı hippie

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #177 : 15 Ocak 2013, 16:29:56 »
tebrikler , güle güle kullanın  :)

Çevrimdışı KuponSihirbazı

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Kupon Sihirbazı
« Yanıtla #178 : 17 Ocak 2013, 17:23:06 »
Sevgili Talihli arkadaşlar,

LCW online sitesi 3D Secure kullanmakta ısrar ettiğinden size hediyelerinizi göndermekte biraz geciktik, farkındayız ve bizden kaynaklanmayan bu gecikmeden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sorun en yakın zamanda çözülerek tarafınıza hediyeleri göndereceğiz.

Anlayışınız için teşekkürler.
Sevgiler,
indirimlr.com

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #179 : 17 Ocak 2013, 23:48:01 »
Online de kullanılabilir  ???
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana