süpriz hediye nedir ya...ben de bu olaya gıcık oluyorum.hani şey gibi geliyor,firmalar dandik bi hediye vericez diyemiyorlar da süpriz hediye lafı ile kibarlaştırıyor gibi geliyor.adam gibi yaz ne hediye vereceksen biz de ona göre katılır yada katılmayız.cidden sinirler...bi de beğeniliymiş..oturma odam modalife'dan dı halbuki
süpriz hediye nedir ya...ben de bu olaya gıcık oluyorum.hani şey gibi geliyor,firmalar dandik bi hediye vericez diyemiyorlar da süpriz hediye lafı ile kibarlaştırıyor gibi geliyor.adam gibi yaz ne hediye vereceksen biz de ona göre katılır yada katılmayız.cidden sinirler...bi de beğeniliymiş..oturma odam modalife'dan dı halbuki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsüpriz hediye nedir ya...ben de bu olaya gıcık oluyorum.hani şey gibi geliyor,firmalar dandik bi hediye vericez diyemiyorlar da süpriz hediye lafı ile kibarlaştırıyor gibi geliyor.adam gibi yaz ne hediye vereceksen biz de ona göre katılır yada katılmayız.cidden sinirler...bi de beğeniliymiş..oturma odam modalife'dan dı halbukigenc odası neyim verirse fotonuza talibim sinem hanım![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsüpriz hediye nedir ya...ben de bu olaya gıcık oluyorum.hani şey gibi geliyor,firmalar dandik bi hediye vericez diyemiyorlar da süpriz hediye lafı ile kibarlaştırıyor gibi geliyor.adam gibi yaz ne hediye vereceksen biz de ona göre katılır yada katılmayız.cidden sinirler...bi de beğeniliymiş..oturma odam modalife'dan dı halbukigenc odası neyim verirse fotonuza talibim sinem hanım![]()
soz canim genc odasi ise hediyesi fotoyu ceker sana veririm ama sanmam oyle buyuk odul olcagini