ben attım yanıt vermediler
bana gecen hafta aras kargo ile geldi kırılmıştı iyadeettim
bugün istanbullu aradım mercedes benz gönderdikçe biz dağıtım yapıyoruz dendi yani mercedes benzde iş bitiyor orayada mesaj çekiyorum cevap vermiyorlar yani kısacası herkes birbirinin üstüne atıyor
bir kaç kişiyle katılmıştım.sadece ben ve kızım adına kazandım.az önce aras kargo adıma kupam geldi.içini açtım gayet sağlam..ama eşimin adı yazılmış...oda güzel
Banada şimdi geldi aras kargo ile
bana hala gelmedi bu.aynı durumda olan var mı?
pinar.akcay@daimler.com
Şu email adresi ile mail atmışlar.Mailinizi kontrol edin.Sizede mail gelmiş olabilir.
Değerli "Yıldızlara İmzanı At" Kullanıcımız,
Facebook aplikasyonumuza girip kendi paranızı oluşturduğunuz ve formları doldurarak bizlerle gönderim bilgilerini paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Uzun zamandır, kupalarınızı sizlere ulaştırmaya çalıştırıyor olmamıza rağmen, birlikte çalıştığımız kurye firmasından "adreste bulunamama", "adresin yetersiz olması", "şahıs adreste tanınmıyor" gibi açıklamalarla teslimatlarınızı gerçekleştiremediklerine dair bilgi aldık.
Kupalarınızı sizlere ulaştırabilmemiz için güncel ve size rahat ulaşılabilecek adreslerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar
benimde hediyem halen gelmedi defalarca aramama rağmen bu hafta dediler şimdi mail baktım mail falan gelmemiş bence kandırmaca olabilir evde bulunmadığımız zaman kapıya not bırakıyor kargocular