"İnanılmazın Peşinden Git"
Asus ile inanılmaz bir bilgi yolculuğuna çıkmaya hazır mısın? Bu yolculuk sırasında bilgi en büyük dostun, ASUS'un en etkileyici modelleri de motivasyon kaynağın olacak.
Eğer sen de "İnanılmazın Peşinde" bir maceraya kendini hazır hissediyorsan, uygulamaya katıl, bilgini ölç ve büyük ödülleri sen kazan!
Yarışmamıza katılmak istiyorsan bu linke tıkla! Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bunlar nasıl soru yaaaa....
kaynanam style şıkkına çok güldüm
10da 8 yaptım ama ne işe yarayacaksa.çekilişle mi bu?
10 soruda 5 soru bildin ve 49 puan kazandın.
henüz 2 hakkın daha var , tekrar yarışmaya ne dersin?
10 da 10 yapanmı gircek çekilişe acep
4. Uygulamada yer alan izin ver butonuna onay vererek uygulamayı başarılı şekilde tamamlayan katılımcılar arasında en çok oynayıp puanları biriktirip toplamda en çok puanı alan katılımcılardan birinci olan kullanıcıya Taichi, ikinci olan kullanıcıya Transformer Book, üçüncü olan kullanıcıya ise Zenbook olmak üzere toplamda 3 katılımcıya hediye verilecektir.
az önce 49. ydum şimdi 77. olmuşum.
Uygulamaya Katıldıgınızda 3 Hak veriyor..
Arkadaşlarınızı Davet ettiğinizde 1 Hak [Günlük] Veriyor
Uygulamayı paylaşınca 1 Hak [Günlük] veriyor..
Yani günde 5 kez yarışabiliyorsunuz Ve Puanınız toplanıyor.. Her oynadığınzıda Puanınızı üstünüze ekliyor..
Sorularda genelde aynı..
sorulara ne kadar hızlı cevap verirseniz o kadar çok puan kazanıyorsunuz..
Mesela soruya 3 saniye kala cevap verirseniz Az Soruya 10 Saniye kala cevap verirseniz daha fazla puan topluyorsunuz..
Ödülü Çekilişle değiL Puana göre veriyorlar..
4. Uygulamada yer alan izin ver butonuna onay vererek uygulamayı başarılı şekilde tamamlayan katılımcılar arasında en çok oynayıp puanları biriktirip toplamda en çok puanı alan katılımcılardan birinci olan kullanıcıya Taichi, ikinci olan kullanıcıya Transformer Book, üçüncü olan kullanıcıya ise Zenbook olmak üzere toplamda 3 katılımcıya hediye verilecektir.
oo imkansız gibi uğraşmaya değmez
burdan ekmek çıkmaz . EN iyileri istiyorlar çekiliş yok