Gönderen Konu: Benim Apolenam Yılbaşı Yarışması  (Okunma sayısı 938 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı backstagebug

• Yeni Kampanyacı
  • *
Benim Apolenam Yılbaşı Yarışması
« : 28 Aralık 2012, 15:56:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Senin Apolenan Hangisi? Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'a yeni ürünler eklenmeye devam ediyor! Biz de yeni ürünlerimizi ve gelmekte olan yeni yılı Benim Apolenam yarışmamızla kutluyoruz!

Apolena’nın Özel Tasarım Yastık Koleksiyonu’ndan en beğendiğin tasarımı seç, Facebook ve Twitter hesaplarında arkadaşlarınla paylaş, seçtiğin yastığı kazanma şansı elde et!

Yarışmamıza katılmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ‘dan beğendiğiniz yastığın ürün sayfasını Facebook hesabınızdan herkese açık (public) olarak "Benim Apolenam" diyerek paylaşınız ve paylaşımınızın linkinizi bu görselin altına yorum olarak bırakınız.

2 Ocak 2013 saat 15oo'e kadar yarışmaya katılan iki Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin üyesine seçtiği yastığı hediye ediyoruz.

*Yarışmamıza Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden de katılabilirsiniz.

Yarışma detaylarını; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden bulabilirsiniz.

Çevrimdışı backstagebug

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Benim Apolenam Yılbaşı Yarışması
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2013, 14:45:04 »
Yarışmada Son 15 dakika!