Merhabalar ben yeni üyeyim..tesadüfen böyle bir siteden haberim oldu hemen üye oldum benim gibi acemi bir kampanyacıya vereceğiniz tavsiyeler var mı?
Küçük hileler yüklenilmesi gereken çekiliş yarışmalar gibi..
Zor bir dönem geçiriyorum terapist yerine kendimi çekiliş ve kampanyalara vereceğim küçük küçük bir şeyler kazanmak beni mutlu ediyor...
Verebileceğim en büyük tavsiye olabildiğince çok kampanyaya katılın ve sonradan unutun.
Kapınızı çalan kargo görevlisi yüzünüzü güldürecektir
Verebileceğim en büyük tavsiye olabildiğince çok kampanyaya katılın ve sonradan unutun.
Kapınızı çalan kargo görevlisi yüzünüzü güldürecektir 
Adres vermediklerinizi unutmayın ama!
kampanyalar sinirinizi bozmasın dikkat edin derim
her kampanyaya katılıp hep aynı kişilerin hile yaparak kazandığını görünce sinirlenebilirsiniz
admin çok doğru yazmış
katılın unutun en güzeli
saolun arkadaşlar..
sırf bu iş için yeni face adresi aldım mail açtım face üzerinden takip ettiğim kampanyalar için çok arkadaşım yok nerdeyse hiç yok hatta bu yeni hesapta sorun olur mu acaba ...
kampanyalar sinirinizi bozmasın dikkat edin derim
her kampanyaya katılıp hep aynı kişilerin hile yaparak kazandığını görünce sinirlenebilirsiniz
admin çok doğru yazmış
katılın unutun en güzeli 
firmalar bunu anlayamıyor mu enterasan? kampanyalar şimdiden sinirimi bozmaya başladı bile amma çokmuş yaa..

kampanya geçmişimde bir foto makinesi bir tencere seti birde 60 tl lik para var..aa ama babama ben doğmadan büyük ikramiye çıkmış çeyreğe..ballı sayılırım yani genetik olarak..