16 Mart - 31 Ağustos 2009 tarihleri arasında her gün kampanyaya başvuran ilk 400 kişiden biri olun,
Tek seferde 100 kontör yükleyin, 30 gün boyunca tüm Turkcellli'lerle 2 saat bedava konuşun,
Tek seferde 150 kontör yükleyin, 30 gün boyunca tüm Turkcelli'lerle 3 saat bedava konuşun, Üstelik 30 gün boyunca diğer tüm yurtiçi konuşmalarınızın dakikası sadece 1 kontör olsun!
Kampanyaya kaydolduktan sonra, 30 gün içinde tek seferde 100 ve daha fazla kontör yüklemenizden itibaren, 4 ay boyunca indirimli konuşma avantajından yararlanmaya devam edebilirsiniz.
ayrıntılı bilgi: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbedava yazıp
2383 e gönderiyoruz..
bu daha güzelniş bütünyer 1e göre ama siz bilirsiniz

ayrıca günlük limit dolmuş bilginize ..
saat 00:01 de limit dolmuş dedi :S alan varmı içinizden
saat tam 00:00 da 3 hattan gönderdim 3 üde tamamdır
emre hangi saate göre gönderdin internet saatimi çünkü ben internet saatiyle 00.00 da gönderdim limit doldu dedi :S
emre hangi saate göre gönderdin internet saatimi çünkü ben internet saatiyle 00.00 da gönderdim limit doldu dedi :S
internet saatini güncelledim ilk sonra 23:59:58 de gönderdim .. aam faturalılara 2 günü tutturamadım 4 telefon birden gönderince

saat kaçtı
yarın biraz daha erken göndercem .. 23:59:57 yada 56 gibi gündüzden telefonun mesaj gönderme hızını bi tespit edeyimde
58de gönderdim, kaydımı yaptırdım