ersel kardeş 1. ve 2. gün kaç puan aldın ben1. ve 2. gün toplam 4893 puan aldım (saat 24.00)
1. ve 2. gündeki toplam puanım 4994 kardesım
kardeş nasıl o kadar yapabiliyon ya ben tüm haberlere tıkladım veya tıkladığımı sanıyorum
bak ben bu yarışmada geçen seneden beridir tecrübeliyim yani kendimi övmüyorum yanlış anlama ama işi biliyorum.Mesela şuan saat 19.47 ve toplam puanım 7.536
abicim tamam kabulum tecrübelisin ben 2 gündür varım ama şunu merak ediyorum tüm haberleri ben saniye geçirmeden tıklıyorum işin sırrı ne
abicim tamam kabulum tecrübelisin ben 2 gündür varım ama şunu merak ediyorum tüm haberleri ben saniye geçirmeden tıklıyorum işin sırrı ne 
kültür sanat,teknoloji,sağlık,eğitim,otomobil ve bebek-çocuk kategorilerinede girerek ordaki puanlarıda alıyormusun?
evet abi ama heralde senle aramızdaki 100 lük fark 1. günkü tecrübesizliğiminden oldu neyse bu haftayı kapattım ben inş gelecek hafta olur yardımların için çok sağol kardeşim
Ne demek kardeşim tabiki yardımcı olucam bu hafta kazanamassan bile haftaya yine devam et pes etme.Ben geçen yıldan beridir pes etmedim
puanlar nasıl ersel kardeş ufukta notebook var mı
puanlar nasıl ersel kardeş ufukta notebook var mı 
şuanki toplam puanım 10.083 budur kardeşim inş kazanıcam
nasıl becerdin ya onu erselide geçmişsin 
adam iyi sallamış ondan geçmiş beni