sonuncusun bulamadım menüden başladım 6 tanesi tamamda 7 ci numara nerede
6. aşamayı yaptığın yerde hocam 2si beraber geliyor... ben de 3. aşamayı yapamadım sen nasıl yaptın orayı? kedili olan??
açıklamalar geldikçe ekranı tıkladım. açıklamaları. slayt bitince numara açılıyordu. bende böyle oldu...
sonuncusun bulamadım menüden başladım 6 tanesi tamamda 7 ci numara nerede
6. aşamayı yaptığın yerde hocam 2si beraber geliyor... ben de 3. aşamayı yapamadım sen nasıl yaptın orayı? kedili olan??
açıklamalar geldikçe ekranı tıkladım. açıklamaları. slayt bitince numara açılıyordu. bende böyle oldu...
ben de bir türlü açılmadı...
bende son rakamı bulamadım.ortaköy de 4 tane mekan çıkıyor hepsine tıkladım . ayrıntılı yol tarifi diyor, baska rakam cıkmadı
ben daha oyuna başlayamadım ilk ekranda başla yazısına tıklıyorum başlamıyor
bende son rakamı bulamadım.ortaköy de 4 tane mekan çıkıyor hepsine tıkladım . ayrıntılı yol tarifi diyor, baska rakam cıkmadı 
7.rakam için kişiler listesindeki arkadaşlarından 3 tanesini davet etmen gerekiyor.
ben çözdümm

.şifreyi çözdükden sonra kayır formu çıktı.kedili olanıda üstüne basıp duvarında paylaşınca kabul ediyor.
cingöz olan kediyi bulcanız göz kırpıyor ya onu
kişilerde de yana kaycanız aşagı çekin işte orda bi beğen tuşu çıkıyodu galiba onu öyle yol tarifinide üstüne tıklayınn oluyo
oyuna başlamak içinde yukarı basılı tutun çekin
2 bitti 3 ü bulamadım varmı bulan bu ne ya
7. numarayı bulmak için sadece 1 arkadaşım listede görünüyor yaa, ya da ben yapamadım?? yardım...
4 .Bölüm yardımcı olurmusunuz !