D&R a iade edildi.Satış iptal 
Faturalı garantili sıfır kutusunda açılmamış.
İstediğim fiyat 499 tl
3 Adet mevcut.Toplu alımda fiyat revize edilebilir.
Hayırlı satışlar.... Çok eski hastalığımdı bu benim. Ahh Ahh yaşlandık....
uygunmuş gerçekten de hayırlı satışlar

içinde kol vardır heralde de oyun var mı peki yanında
Kol var hocam ama oyun yok ..
Eğer alırsanız bir harmandalı oynarım sizin için.
Kol var hocam ama oyun yok ..
Eğer alırsanız bir harman dalı oynarım sizin için. 
ben düşünmüyorum almayı da bir arkadaşım için sordum. ama 12gb nedir nasıldır o biraz kafamı karıştırdı. yanında harmandali move pack de varmış uygun bence
Ben bu işlerden biir anlamıyorum galiba. Bu rn don çıkan super slim galiba di mi bio? Biri bana teknik bilgi versin. Şimdi bunun 120 gb slim olanı 399 tl. Bu ondan daha ince, başka ne farkı var yani Ayfon gibi düşünsek 5, 4s den ince ve hafif teknik olarak aman aman bi üstünlüğü var denemez tabii standart kullanıcıdan bahsediyorum. Bu da onun gibi bişey mi?
Ben bu işlerden biir anlamıyorum galiba. Bu rn don çıkan super slim galiba di mi bio? Biri bana teknik bilgi versin. Şimdi bunun 120 gb slim olanı 399 tl. Bu ondan daha ince, başka ne farkı var yani Ayfon gibi düşünsek 5, 4s den ince ve hafif teknik olarak aman aman bi üstünlüğü var denemez tabii standart kullanıcıdan bahsediyorum. Bu da onun gibi bişey mi?
Aslında bende pek anlamamda bildiğim kadarıyla anlatıyım..
Evet Aynen Öyle Iphone 4 ile Iphone 4-S gibi Düşünün..
ps-3 Slim Sonradan Çıkan..
Diğeri ps3-Fat deniyor..
Biraz Görünüş farkı var.. Slim daha ufak..
Kimi Fat iyi diyor Kimi Slim iyi diyor Aynı Renk Ve Zevk Meselesi gibi düşünün..
Slim Sonradan çıktığından biraz daha gelişmişi..
Mesela daha az elektrik yaktığı Söyleniyor..
Fata göre daha kucuk kibar duruyor..
Daha Sessiz ve daha hızlı çalışıyor.. Ama öyle Ahım Şahım bir hız farkıda Yok..
Bunuda dışında Ses Görüntü Kalitesi Aynı.. Cd ler Aynı..
Zaten yakında ps-4 Cıkar..
bu slimden de yeni. Super slim. ama farkını bende bilmiyorum. zaten satış iptal olmuş ama
bu slimden de yeni. Super slim. ama farkını bende bilmiyorum. zaten satış iptal olmuş ama 
Satış iptal oldu çünkü kodları playstationa playstationı hediye kartına dönzerdim.
Hediye kartlarını da iphone 5 e dönzermek için iphone5 in D&R stoklara girmesini bekliyorum.

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin