0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindikkatimi birşey çekti. kazananlarda SBELERTURUL var bu ben değilim. bu biri benim adımla twitter mı almış demek ne yapabilirimLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDünyadaki tek Sibel Ertuğrul sensen twit at rica et değiştirsin nicki.
dikkatimi birşey çekti. kazananlarda SBELERTURUL var bu ben değilim. bu biri benim adımla twitter mı almış demek ne yapabilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindikkatimi birşey çekti. kazananlarda SBELERTURUL var bu ben değilim. bu biri benim adımla twitter mı almış demek ne yapabilirimLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDünyadaki tek Sibel Ertuğrul sensen twit at rica et değiştirsin nicki. ben kampanyacı olarak tekim zaten hesap yeni de açılmış ne hikmetse ve sadece bunlar var.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde aklıma bişey takıldı. bilete ikramiye vurunca onu almak için biletle gitmek gerekmez mi. bunlar sadece kodu gönderiyor maillere.bileti adrese göndermeleri gerekmez miydi:?? beni biri aydınlatabilir mi ?? Verdikleri kodla bilet alcaz zaten.Sanal bilet.Hesabımıza kayıtlı MP bileti.hmm ilk defa böyle bişey alcamda bilmiyorum o yüzden. bileti alınca adresimize mi gelcek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde aklıma bişey takıldı. bilete ikramiye vurunca onu almak için biletle gitmek gerekmez mi. bunlar sadece kodu gönderiyor maillere.bileti adrese göndermeleri gerekmez miydi:?? beni biri aydınlatabilir mi ?? Verdikleri kodla bilet alcaz zaten.Sanal bilet.Hesabımıza kayıtlı MP bileti.
benimde aklıma bişey takıldı. bilete ikramiye vurunca onu almak için biletle gitmek gerekmez mi. bunlar sadece kodu gönderiyor maillere.bileti adrese göndermeleri gerekmez miydi:?? beni biri aydınlatabilir mi ??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindikkatimi birşey çekti. kazananlarda SBELERTURUL var bu ben değilim. bu biri benim adımla twitter mı almış demek ne yapabilirimLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDünyadaki tek Sibel Ertuğrul sensen twit at rica et değiştirsin nicki. ben kampanyacı olarak tekim zaten hesap yeni de açılmış ne hikmetse ve sadece bunlar var.Hımm anladım ..zaten kim aldıysa bu hesabı Caps Lock açık unutmuş..Bu kişi muhasebeci olabilir.Muhasebeciler caps Lock açık unutup forumlara msn e facebooka mesaj yazıyorlar.İz sürelim tongaya düşürelim kimliğini ortaya çıkartalım.
bende kazanmışım arkadaşlar ama verdikleri mail adresine kişisel bilgimizi hangi adresten iletecez anlamadım