ben burada benden destek ısteyenlerı gorunce oylesıne bır lıste hazırlamıstım.çok şükür ki kazanmısım.cok sevındım unutmustum.çok sagolun destekleyenler
kimseden oy rica etmemiştim 4 oyum vardı kazanmışım
Bende tek hesapla katıldım. Zaten tek hesabım var. Kampanyacı arkadaşlarımdan destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kazanmışım.
bende 1 tane kazanmısım ben katıldım destek bile istemedım kaç oy aldım bilmiyorum bile
kazanmısım 19 oyylaaaaaaa

bayagı oldu oy toplamadan bişi kazanalı eşşek kadar ehliyet almak için çekilen fotolarla katılıp üniverste bitiren cocuklarına beslenme cantasını 19 ayrı isimle girip kazanana zehir zıkkım olsun
harbiden çocugu olupta 3 5 8 10 girenede helali hoş olsun sonucta cocuk içicek bunu
bende kızım için katıldım ve kazandım içinde ürünlerinde olacakmıydı onu merak ediyorum
bende kızım için katıldım ve kazandım içinde ürünlerinde olacakmıydı onu merak ediyorum 
18. Kazananların kargoları 3-4 Ocak 2013 tarihinde kargolanacaktır. Kargo sürecinde yaşanabilecek gecikmelerden ve olumsuzluklardan TEKSÜT SÜT MAM. SAN. VE TİC. A.Ş. ve TEKSÜT SÜT PAZARLAMA VE TİC.LTD.ŞTİ sorumlu tutulamaz.
3. Katılımcılar uygulamaya giriş yaparak çocukları için hazırladıkları beslenme çantasının içeriğini ve çocuğunun fotoğrafını paylaşarak yarışmaya katılırlar. Katılımcılar arasında en beğenilen 1000 içeriğin sahipleri TEKSÜT'ten beslenme çantası ve çeşitli sürpriz hediye kazanma şansı yakalarlar.
teşekkürler bilgilendirme için:)
Adres vermiş miydik acaba?
adres vermiştik istersen girip bir kontrol et oradan girdiğin adresi görebiliyorsun