bende kazanmısım yasasınnnnnn
ismimi aratıca listede çıkıyo fakat kazanamadınız yazıyo
bu konuyu ben acmıstım bende kazanmısım kazananlara tebrıkler
Arama çalışıyor 8 hesapla girmiştim kayıp yok.
Arama çalışıyor 8 hesapla girmiştim kayıp yok.
hahaha tebrikler tüm kazananlara
bir çok kişiye oy verdim ama 5-6 kişi geri döndü ve doğal olarak kazanamamışım.bundan bölede burdan oy isteyenlere cevabım herzaman hayır olacak
bir bebek için 2-3 hesaptan katılıp aynı çocuğa birden fazla kazanılmasaydı daha çok ev mutlu olacaktı.. ben de bilirdim 4 hesaptan tek çocuk için girip 4 paket kazanmayı ama haram olsun istemedim... şimdi nasıl o küçücük bebeklerin boğazından haram geçirecekler...gerekirse isim bile veririm... ben 1 tane katıldım ve kazandım..
dürüst olanlara tebrikler... diğerlerini vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum....
bir çok kişiye oy verdim ama 5-6 kişi geri döndü ve doğal olarak kazanamamışım.bundan bölede burdan oy isteyenlere cevabım herzaman hayır olacak
bir bebek için 2-3 hesaptan katılıp aynı çocuğa birden fazla kazanılmasaydı daha çok ev mutlu olacaktı.. ben de bilirdim 4 hesaptan tek çocuk için girip 4 paket kazanmayı ama haram olsun istemedim... şimdi nasıl o küçücük bebeklerin boğazından haram geçirecekler...gerekirse isim bile veririm... ben 1 tane katıldım ve kazandım..
dürüst olanlara tebrikler... diğerlerini vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum....
size bende katılıyorum.okadar çok varki birden fazla kazanan.bu kampanyacılık değil.sistemde sorun vardı kazanmışım göremedim.fakat düşüncem değişmedi.bundan sonra oy vermicem.ben eşimin hesabından bile girmedim.sadece kendi adıma girdim.gerek yok fazlasına..
aynen bende tek hesabımdan katıldım.10 yaşındaki kızım için ve kazanmışım.kızım çok sevindi.bide son gün 10 yaşındaki kızım benim haberim olmadan yeğenim için katılmış.oda kazanmış.bencede 1 evden 1 kişi kazansaydı dedikleri gibi sevinen kişi sayısı çoğalsaydı.
aç gözlüler yine götürmüş çoklu hesaplardan böle yapıp hakkımızı yiyenlere haram olsun inşallah....