Tadım Çekirdek çitlerken başka neler yapabilirsin? Bütün olay bu! Senden tek istediğimiz her zaman yaptığını yapman, yani Tadım Çekirdek yemen. Bir yandan da yeteneğini sergilemen. Artık şarkı mı söylersin, takla mı atarsın, uçurtma mı uçurursun orası sana kalmış. Ama unutma, yaptığın şey ne kadar ilginç, eğlenceli ve yaratıcı olursa beğenilme şansı da o kadar artar. Bu da seni Tadım’ın harika ödüllerine biraz daha yaklaştırır.
Çünkü
15 Temmuz-15 Ekim 2009 tarihleri arasında, site üzerinden verilecek oylarla belirlenecek ilk 3 video sahibi hediye kazanacak. Tadım’ın belirleyeceği 10 videonun sahibi de en sevdikleri şeyle, Tadım Çekirdek ile ödüllendirilecek. Ödüllerin ne olduğunu tabii ki ödüller sayfasında görebilirsin. Katılmadan önce katılım koşullarını mutlaka okumalısın. Bu arada başkaları neler yapmış onları izleyebilir ve puanlayabilirsin.
Kısacası burası en az Tadım Çekirdek yemek kadar eğlenceli. İyi eğlenceler!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinÖDÜLLER :
- Her ayın en beğenilen videosuna
daha da iyi videolar çekebilmesi için
SONY VIDEO KAMERA- Her ayın en beğenilen 2. videosuna
eğlenceye devam etmesi için
SONY PLAY STATION PORTABLE- Her ayın en beğenilen 3. videosuna
müzik dinlerken çitleyebilmesi için
IPOD SHUFFLE- Her ay Tadım’ın seçeceği 10 videoya
çitlemeye devam etmesi için
100'er PAKET TADIM ÇEKİRDEKLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
oylama yapanlara bişey vermemeleri kötü olmuş

video konusunda iddialı değilim de
yahu sendne tam 1 dk sonra ben açmışım konu.hocam ordada yazdım.bilmiyorum sen katılacak mısın.bu ay psp için yarışacağım.sielanmucuk ta 3. lük için yani ipodshuffle için yarışacak.o yüzden desteklerinizi bekliyoruz.eğer yarışanlar varsa birbirimize destek olabiliriz.ben 2. olayım yeter.bi kişi birden fzla videoya oy verebilyor.topladığımız üyelerle birbirimize oy verdirtiriz

yine sonraki 2 ay boyunca elimizden geleni yaparız.ikimizinde yarışmalarla ilgili kötü deneyimleri oldu.kıl payı kaybetmeler vs.
ben katılmak istiyorum .. 1 2 güne haber vereyim sana olurmu çağlar
Arkadaşlar sakın alınmayın , hiçbir art niyetim olmadan söylüyorum , her ay 3 arkadaşımız için çalışsak daha iyi olmaz mı , önümüzdeki ayda sıradaki arkadaşlara hep birlikte destek veririz , ama yine anlaşmaya bağlı bir durum .
biz bu ayki sıralamada çağlar ile katılacaz .
ben katılmak istiyorum .. 1 2 güne haber vereyim sana olurmu çağlar 
tamam hocam.burdan konuşur arkadaşlara haber veririz.sonraki aylarda katılmak isteyenlerde yazarlarsa iyi bir organizasyon kurup sielanmucuk un dediği gibi birbirimize kazandırabiliriz.
ben katılmıyorum bu tip kampanyalara , video linklerinizi paylasın destek olurum.
valla oy verenlerede hediye verselermis iyi olurmus, 50 kurusluk çiğdeme bile razıyım
Katılımcı arkadaşların linklerini öğrensek
bende katılayım diyorum aslında ama kararsızım biraz.galiba ilk ay belli zaten yarışanlar 2. ay için girsemmi acaba