Gönderen Konu: Facebook Hesabımda Sınırlı Erişim Var.  (Okunma sayısı 3274 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Facebook Hesabımda Sınırlı Erişim Var.
« : 23 Aralık 2012, 19:15:45 »
Arkadaşlar facebook hesabımda sınırlı erişim var,arkadaşlarımın mesajlarını alıyorum ama onlara mesaj yollayamıyorum.Yolladığım zaman hesabınızda sınırlı erişim var yazıp mesaj göndermemekte.  :(

Ne yapmalıyım?

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Ynt: Facebook Hesabımda Sınırlı Erişim Var.
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2012, 19:30:51 »
Hesabının sınırlı erişimi var
Güvenlik nedeniyle, birkaç gün için hesabının siteye sınırlı erişimi olacak. Soruların varsa, lütfen Yardım Merkezimiz ile iletişime geç.

En üstte paylaşıma yazayım dedim,yukarıda yazan uyarıyı aldım.

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #2 : 01 Ocak 2013, 00:51:11 »
bana çok oluyo  >:( aşırı paylaşım aşırı arkadaş ekleme fln durumlarda oluyo.onun süresi vardır geçince düzelir.yardım merkezi de bişey yapmıyo mecbur süreyi bekliyorsun
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #3 : 01 Ocak 2013, 01:03:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bana çok oluyo  >:( aşırı paylaşım aşırı arkadaş ekleme fln durumlarda oluyo.onun süresi vardır geçince düzelir.yardım merkezi de bişey yapmıyo mecbur süreyi bekliyorsun

Cevabınız için çok teşekkür ederim,giriş yaptığımda hesabınızda virüs var tarayın diyor,hesaba girip taramaya başlayınca tarama işlemi başlamıyor.
Yaklaşık 2 haftadır hesabımı kullanamıyorum.Hatta imzamda bulunan hesabıma tıklayınca hesaba erişilemiyor yazıyor.Sanki hesap kapanmış gibi.
Bütün arkadaşlarım hesabımda kayıtlı,inşallah düzelir.  :(

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #4 : 01 Ocak 2013, 03:23:35 »
virüs taraması yaptırmıyo bende.ben benimki gibi bir şey sandım sanırım aynısı değil.
bu yüzden facebook a durumu bildiren ileti gönderin bence.hesabına erişim engellendi yazısının altında bizimle iletişime geç yazar ordan ulaşabilirsiniz.
umarım sorunsuz atlatırsınız
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..