0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hiç kusura bakmasınlar kendi hataları..3 gün boyunca gün için belirlenen stok üzerine çıkan admin ve ekibi..En güzeli müşteri hizmetlerine ulaşıp hakkını araman olacak..Elinde kanıtta var..Kazandın diye hem..Tamamen bu adminin kabahati..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNedeni ne yazık ki sistem arızalandığı zamanlarda stok üzerine çıkıp çok sayıda kod dağıttı..Ardından arıza ile ilgili çalışma ekip tarafından güncellendi..Şuan senin kazandığın arıza öncesi dağıtılan kodlardan herhangi bir tanesi oluyor..Maalesef..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50 hediyemo ilk defa kazandım oda kod kullanılmış diyor e nolcak alamazmıyım devrim [/quoteişallah alabilirim bakalım ilk defa kazanmıştım bide
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNedeni ne yazık ki sistem arızalandığı zamanlarda stok üzerine çıkıp çok sayıda kod dağıttı..Ardından arıza ile ilgili çalışma ekip tarafından güncellendi..Şuan senin kazandığın arıza öncesi dağıtılan kodlardan herhangi bir tanesi oluyor..Maalesef..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50 hediyemo ilk defa kazandım oda kod kullanılmış diyor e nolcak alamazmıyım devrim
Nedeni ne yazık ki sistem arızalandığı zamanlarda stok üzerine çıkıp çok sayıda kod dağıttı..Ardından arıza ile ilgili çalışma ekip tarafından güncellendi..Şuan senin kazandığın arıza öncesi dağıtılan kodlardan herhangi bir tanesi oluyor..Maalesef..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50 hediyemo ilk defa kazandım oda kod kullanılmış diyor
50 hediyemo ilk defa kazandım oda kod kullanılmış diyor
kullanılmış kodları mı vermeye başladılar ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç kusura bakmasınlar kendi hataları..3 gün boyunca gün için belirlenen stok üzerine çıkan admin ve ekibi..En güzeli müşteri hizmetlerine ulaşıp hakkını araman olacak..Elinde kanıtta var..Kazandın diye hem..Tamamen bu adminin kabahati..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNedeni ne yazık ki sistem arızalandığı zamanlarda stok üzerine çıkıp çok sayıda kod dağıttı..Ardından arıza ile ilgili çalışma ekip tarafından güncellendi..Şuan senin kazandığın arıza öncesi dağıtılan kodlardan herhangi bir tanesi oluyor..Maalesef..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50 hediyemo ilk defa kazandım oda kod kullanılmış diyor e nolcak alamazmıyım devrim [/quoteişallah alabilirim bakalım ilk defa kazanmıştım bide
kankam da kazandı biraz önce o da denedi puan 0 kullanılmış kod dedi..Ekran görüntüsü de almış..Şikayet edecek o da..Çok geçmiş olsun İnci Abla... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç kusura bakmasınlar kendi hataları..3 gün boyunca gün için belirlenen stok üzerine çıkan admin ve ekibi..En güzeli müşteri hizmetlerine ulaşıp hakkını araman olacak..Elinde kanıtta var..Kazandın diye hem..Tamamen bu adminin kabahati..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNedeni ne yazık ki sistem arızalandığı zamanlarda stok üzerine çıkıp çok sayıda kod dağıttı..Ardından arıza ile ilgili çalışma ekip tarafından güncellendi..Şuan senin kazandığın arıza öncesi dağıtılan kodlardan herhangi bir tanesi oluyor..Maalesef..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50 hediyemo ilk defa kazandım oda kod kullanılmış diyor e nolcak alamazmıyım devrim [/quoteişallah alabilirim bakalım ilk defa kazanmıştım bide şu anda arkadaşımda 100 hediyamo kazanmış kullanılmış yazmış onada kullanılmış kodlar sanırsam veriliyor şu anda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkankam da kazandı biraz önce o da denedi puan 0 kullanılmış kod dedi..Ekran görüntüsü de almış..Şikayet edecek o da..Çok geçmiş olsun İnci Abla... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç kusura bakmasınlar kendi hataları..3 gün boyunca gün için belirlenen stok üzerine çıkan admin ve ekibi..En güzeli müşteri hizmetlerine ulaşıp hakkını araman olacak..Elinde kanıtta var..Kazandın diye hem..Tamamen bu adminin kabahati..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNedeni ne yazık ki sistem arızalandığı zamanlarda stok üzerine çıkıp çok sayıda kod dağıttı..Ardından arıza ile ilgili çalışma ekip tarafından güncellendi..Şuan senin kazandığın arıza öncesi dağıtılan kodlardan herhangi bir tanesi oluyor..Maalesef..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50 hediyemo ilk defa kazandım oda kod kullanılmış diyor e nolcak alamazmıyım devrim [/quoteişallah alabilirim bakalım ilk defa kazanmıştım bide şu anda arkadaşımda 100 hediyamo kazanmış kullanılmış yazmış onada kullanılmış kodlar sanırsam veriliyor şu anda
Oyunu Cocuk oyuncagina cevirirse admin olacagi buydu kazandıgımız koda kullanılmıs diyor !!