fizy kadar kafalarına taş düşe emiii 2 tane fizy napcaksam ; oğlanın çeyizine koyayım bari ilerde lazım olur
ben ilk defa hediyemo kazandım amakodu girdiğimde kod kullanldı diyor napmalıyım
bugun bişey kazanan oldumu
ben şimdi kazandım ama koda kullanılmış diyor bilgisi olan yokmu napmalıyım
50 hediyemo ilk defa kazandım oda kod kullanılmış diyor
Nedeni ne yazık ki sistem arızalandığı zamanlarda stok üzerine çıkıp çok sayıda kod dağıttı..Ardından arıza ile ilgili çalışma ekip tarafından güncellendi..Şuan senin kazandığın arıza öncesi dağıtılan kodlardan herhangi bir tanesi oluyor..Maalesef..
Nedeni ne yazık ki sistem arızalandığı zamanlarda stok üzerine çıkıp çok sayıda kod dağıttı..Ardından arıza ile ilgili çalışma ekip tarafından güncellendi..Şuan senin kazandığın arıza öncesi dağıtılan kodlardan herhangi bir tanesi oluyor..Maalesef..
e nolcak alamazmıyım devrim
hiç kusura bakmasınlar kendi hataları..3 gün boyunca gün için belirlenen stok üzerine çıkan admin ve ekibi..En güzeli müşteri hizmetlerine ulaşıp hakkını araman olacak..Elinde kanıtta var..Kazandın diye hem..Tamamen bu adminin kabahati..
e nolcak alamazmıyım devrim 
kullanılmış kodları mı vermeye başladılar ki