Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buydu
Oyunu 10 bin bakımına almışlar.Motor yağı fren balataları silecek ve polen filtresini değiştirip tekrar açacaklar sanırım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buydu
Oyunu 10 bin bakımına almışlar.Motor yağı fren balataları silecek ve polen filtresini değiştirip tekrar açacaklar sanırım.
TESEKKÜRLER GÖZLERİM DİNLENSİN BU ARADAEVET BAKIMA ALMISLAR ANLADILARMI ACABA
Neyi anladılar mı?..Siz neler çeviriyorsunuz burada..Ben yokken neler döndü burada.
Bir bir açıklama istiyorum.
NE ACIKLAMASI ? BİRŞEY CEVİRDİGİMİZ YOK BAZI HESAPLAR BİRDEN FAZLA KAZANDI ONDAN DEDİM
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buydu
hep senin yüzünden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buydu
Neyi anladılar mı?..Siz neler çeviriyorsunuz burada..Ben yokken neler döndü burada.
NE ACIKLAMASI ? BİRŞEY CEVİRDİGİMİZ YOK BAZI HESAPLAR BİRDEN FAZLA KAZANDI ONDAN DEDİM
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buydu
hep senin yüzünden
Bakım şart gundi.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buydu
He iyi o zaman ..Birden fazla kazanmak serbest.Bir hesaptan arkadaş sayısı yeterliyse 3 kere kazanabiliyorsunuz.Rahat olun.
son kes bişi sorcamşimdi3den fazla cek kazanınca aynı tele kod yollasak bişi olurmu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
son kes bişi sorcamşimdi3den fazla cek kazanınca aynı tele kod yollasak bişi olurmu
Bişey olmaz.Olsa bize bişey olurdu.
1 adet uçak bileti var takasa açığım arkadaşlar